foto: instagram/demimoore
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
Demija Mūra un Brūss Villiss.
Slavenības
2024. gada 4. maijs, 05:51

"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Demija Mūra gatavojas “emocionālām atvadām no bijušā vīra Brūsa Villisa”, jo progresējošās slimības dēļ viņš arvien retāk atpazīst sev apkārt esošos cilvēkus, to skaitā viņu. Par to ziņo Holivudas kino veterānam pietuvināti avoti.

Sākotnēji aktierim tika diagnosticēta afāzija, kas ietekmē runas spējas, taču gadu vēlāk ārsti konstatēja, ka Brūss Villiss sirgst no frontotemporālās demences, kuras dēļ viņš pakāpeniski zaudē atmiņu.

“Brūsa stāvoklis pasliktinās,” norādījis vārdā nenosauktais avots, piebilstot, ka pēdējo mēnešu laikā izmaiņas viņa veselības stāvoklī kļuvušas izteikti “straujas”. “Visi cenšas saglabāt labu garastāvokli un būt pozitīvi, taču tas kļūst arvien grūtāk un grūtāk. Tas ir sirdi plosoši,” apliecinājis paziņa.

Taču tas, kā Villiss cīnās ar savu slimību, dziļi aizkustina Mūru. “Tas ir tik smeldzīgi un vienlaikus iedvesmojoši. Viņa tik ļoti apbrīno Brūsu un gatavojas viņu emocionālām atvadām,” piebildis avots. Aktiera tuvinieki ļoti satraucas, ka 69. dzimšanas diena, ko Villiss atzīmēja martā, varētu būt viņa pēdējā.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Jāatzīmē, ka, neskatoties uz to, ka Demija Mūra un Brūss Villiss izšķīrās 1998. gadā un oficiāli nokārtoja dokumentus 2000. gadā, viņi visus turpmākos gadus uzturējuši ļoti sirsnīgas un draudzīgas attiecības. Bijušajiem laulātajiem ir trīs kopīgas meitas Rūmera, Skauta un Talula. Kā Demija, tā visas trīs viņas meitas ir draudzīgās attiecībās ar Brūsa jauno ģimeni – viņa sievu Emmu Hemingu un pāra kopīgajām meitām Meibelu (12) un Evelīnu (9).