skaidrs laiks
Laika ziņas: Rīga 4°C. skaidrs laiks
D vējš 3 m/s
piektdiena, 2014.g. 18. aprīlis 06:09
Vārda dienas: Laura, Jadviga
Garšīgi

Skudriņas īpašais zefīru kārtojums. Recepte (12)

 
01.aprīlis 2010  11:15

Saldummīle Gundega Skudriņa, „Stils Bez Tabu” vadītāja, atzīst, ka viņas ģimene un draugi visvairāk iecienījuši zefīra saldo ar svaigām (ziemā saldētām) ogām.

Kā teic Gundega recepte ideāli piemērota steidzīgajām saimniecēm, jo šo gardumu var pagatavot apmēram 30 minūtēs.

Kā teic Gundega recepte ideāli piemērota steidzīgajām saimniecēm, jo šo gardumu var pagatavot apmēram 30 minūtēs.

Skudriņas īpašais zefīru kārtojums. Recepte

Nepieciešams (pietiks pat 10 taviem ciemiņiem):
1 iepakojums zefīra (vislabāk izvēlēties klasiskos zefīrus).
½ litrs zemeņu, 200 g melleņu.
1 ½ ēdamkarote cukura.
200 g putukrējuma.
Piparmētru vai citronmētru lapas dekorēšanai.

    «Recepte ideāli piemērota steidzīgajām saimniecēm, jo šo gardumu var pagatavot apmēram 30 minūtēs. Vien jāieplāno laiks – 5 līdz 6 stundas – kad saldo nepieciešams turēt ledusskapī. Tad tas kļūst tumīgāks (pašai būs vieglāk sadalīt porcijās) un gardāks, jo ogas un putukrējums būs lieliski sasūcies zefīros. Šis «saldais» gan ir kārtīga kaloriju bumba, bet ik pa reizei katra no mums varētu to atļauties,» smaidot teic Gundega.

    Skudriņas īpašais zefīru kārtojums

    Kintija Bulava, Foto: Rojs Maizītis








      Komentāru noteikumi