Apmācies, stiprs lietus
Rīga
Apmācies, stiprs lietus
LV RU
Garšīgi

Ēdiens patriotiskā krāsā - biešu salāti ar mārrutkiem un puravu (3)

 
11.novembris 2015  18:15

Bietes satur olbaltumvielas, organiskās skābes, minerālvielas,magniju un B grupas vitamīnus, un novembrī biešu ēdieni lieliski iederēsies arī savu patriotisko toņu dēļ. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo, veselīgo un gardo recepti arī jūs!

Salātus pasniedz, dekorējot ar puravu gredzeniem.

Salātus pasniedz, dekorējot ar puravu gredzeniem.

Sastāvdaļas
    400g vārītas vai tvaicētas bietes
    200g marinēti gurķi
    1 puravs (baltā daļa)
    100g krējums
    1 ēd.k. mārrutki
    sāls, pipari

Pagatavošana
1.    Bietes un gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sīki sagrieztus puravus, krējumu un mārrutkus. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
2.    Pasniegt dekorējot ar puravu gredzeniem. 

Teksts un foto: BonAppetit.lv






Komentāru noteikumi

SVARĪGĀKAIS