Apmācies
Rīga
-2°
Apmācies
LV RU
Garšīgi

Tumšie šokolādes cepumi - recepte (2)

 
16.novembris 2015  16:29

Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem. Ja vien neesi tos pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.

Šokolāde vienmēr cieņā!

Šokolāde vienmēr cieņā!

Sastāvdaļas:
    120g mīksta sviesta
    60g pūdercukura
    125g miltu
    1 ēd.k. kakao
    100g šokolādes

Gatavošana:
    Sviestu ar pūdercukuru saputo.
    Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.
    Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.
    Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
    Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.
    Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.

Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv






Komentāru noteikumi

SVARĪGĀKAIS