Skaidrs
Rīga
-2°
Skaidrs
LV RU
Garšīgi

Skolēnu brokastīm: rudzu maizīte ar paipalu olu un prosciutto (13)

 
01.septembris 2016  07:05

Ar maizītēm un radošu fantāziju var iegūt brīnumgardas uzkodas, ar ko iepriecināt draugus vai tuviniekus gan svētkos, gan ikdienā. Šī rudzu maizīte ar Itālijas delikatesi prosciutto būs īsts gardums, ar ko pārsteigt garšu kārpiņas.

Par prošuto saukto Parmas šķiņķi mēdz dēvēt par gaļas desertu, saldāko gaļu pasaulē. Iepriecini savu skolasbērnu, pasniedzot šo gardumu brokastīs!

Par prošuto saukto Parmas šķiņķi mēdz dēvēt par gaļas desertu, saldāko gaļu pasaulē. Iepriecini savu skolasbērnu, pasniedzot šo gardumu brokastīs!

Sastāvdaļas:
Pilngraudu rudzu maize
sviests
sauja spinātu
8 prosciutto šķēlītes
8 paipalu oliņas
7 ķiršu tomātiņi
100 g sarīvēta cietā siera
2 ēd.k. balzamiko krēma
svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:
Rudzu pilngraudu maizītei uzsmērē sviestu, pa virsu kārto spinātu lapiņas un pārklāj ar prosciutto strēmelītēm. Maizīti papildini ar uz pusēm pārgrieztām paipalu oliņām, kuras vēlams vārīt ne ilgāk par 3 minūtēm. Dekorē ar sagrieztiem ķiršu tomātiņiem, pārkaisi ar cieto sieru un pēc garšas pievieno balzamiko krēmu un piparus.

Cetrassezonas.lv / Publicitātes foto






    Komentāru noteikumi

    SVARĪGĀKAIS