foto: Instagram/haileybieber
Heilija Bībere parāda, kā aug viņas un Džastina Bībera mazulis
Džastina Bībera sieva Heilija Bībere.
Slavenības
2024. gada 17. maijs, 13:49

Heilija Bībere parāda, kā aug viņas un Džastina Bībera mazulis

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pirms nedēļas Heilija un Džastins Bībers ar sociālo tīklu palīdzību visai pasaulei paziņoja, ka ir pirmā kopīgā bērna gaidībās. Tagad topošā māmiņa jau atrādījusi nākamās fotogrāfijas ar to, kā mazais aug viņas vēderā.

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera sieva amerikāņu modele Heilija Bībere savā “Instagram” kontā publiskojusi virkni jaunu fotogrāfiju, un daļā no tām viņa redzama, lolojam augošo topošās māmiņas vēderu. Heilija ir ģērbusies platās džinsa biksēs ar pazeminātu jostasvietu un tauriņa formas miniatūrā topiņā. Viņas vēders ir kails, topošā mamma to apskāvusi ar vienu roku, iepozējot un atrādot saviem 52 miljoniem sekotāju, kā aug viņas pirmdzimtais.

Šā gada 9. maijā Heilija un Džastins katrs savā “Instagram” kontā izziņoja prieka vēsti par to, ka viņiem gaidāms mazulis. Pāris publiskoja video, kur redzami, atjaunojam laulības zvērestus. Savukārt fotogrāfijās Heilija bija redzama piegulošā mežģīņu kleitā un ar roku uz augošā topošās māmiņas vēdera. Par pirmo bērnu pāris paziņojis piecus gadus pēc kāzām. Heilija un Džastins apprecējās 2018. gadā.

“Heilija vienmēr ir zinājusi, ka vēlas būt māte, tāpēc šis ir sapņa piepildījums. Lai gan viņa vienmēr gribējusi bērnu, viņa nevēlējās visu sasteigt pēc apprecēšanās,” žurnālam “Us Weekly” apliecinājis vārdā nenosaukts paziņa. “Tas bija tik grūti glabājams noslēpums, jo Heilija nevarēja vien sagaidīt, kad varēs atklāt lielo paziņojumu,” piebildis avots. “Tagad, kad tas ir darīts, viņa jūtas kā septītajās debesīs. Heilija nevar vien sagaidīt nākamo nodaļu savā dzīvē. Viņa zina, ka Džastins būs brīnišķīgs tēvs.”