foto: Edijs Pālens/LETA
Muzeju naktī vilcienu biļetes varēs iegādāties par puscenu
Sabiedrība
2024. gada 14. maijs, 11:38

Muzeju naktī vilcienu biļetes varēs iegādāties par puscenu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

18. maijā, kad Latvijā norisināsies ikgadējā Muzeju nakts, vilcieniem, kuri no sešiem vakarā līdz pusnaktij atradīsies ceļā, pilnas cenas viena brauciena elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiek piešķirta 50% atlaide.

Vivi tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē biļetēm šiem reisiem atlaide jau būs piemērota. Biļetes var iegādāties arī kasēs dzelzceļa stacijās, bet gadījumā, ja konkrētajā stacijā kase ir slēgta, biļeti ar atlaidi vilcienā noformēs konduktori kontrolieri. Regulārās vilciena biļešu atlaides nesummējas ar Muzeju nakts akcijas atlaidi. 

Muzeju nakts vienojošā tēma Latvijas muzejos šogad ir “Izzināt un iegūt, pētīt un saprast”. Ar programmu varat iepazīties šeit. Ieeja muzejos 18. maijā ir bez maksas.

Eiropas Muzeju nakts ir starptautisks muzeju pasākums, kas kopš 2005.gada ik pavasari notiek daudzās Eiropas valstīs. Līdz ar tradicionālajām ekspozīcijām notiek arī dažādi īpaši pasākumi – radošās darbnīcas, koncerti, teātra uzvedumi. Pasākums tradicionāli norit no sestdienas vakara līdz svētdienas pirmajai rīta stundai.