foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Gunārs Ķirsons nodibinājis jaunu uzņēmumu
Gunārs Ķirsons.
Bizness un ekonomika
2024. gada 7. februāris, 10:22

Gunārs Ķirsons nodibinājis jaunu uzņēmumu

Jauns.lv

Gunārs Ķirsons šonedēļ nodibinājis jaunu uzņēmumu - 5. februārī viņš reģistrējis SIA "DABA GK".

Jaunreģistrētā uzņēmuma apmaksātais pamatkapitāls ir 2800 eiro.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA “DABA GK” valdē iecelts Edgars Krūmiņš, kuram pieder arī gaļas un gaļas produktu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA “Statera”, un Alberts Ķirsons. Viņi abi kopīgi vada vēl vienu Gunāram Ķirsonam piederošu uzņēmumu SIA “CF Development”. Kā vēsta "Lursoft", šim 2021. gadā reģistrētajam uzņēmumam šobrīd ir trīs struktūrvienības – “Cherry Fix” – ēdināšanas vietas, ka arī struktūrvienība “Bolt Food” pakalpojumu nodrošināšanai. Uz šā gada 1. februāri uzņēmumam bija uzkrāts nepilnu 10 000 eiro liels nodokļu parāds.

Rīgas centrā atklāj ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix"

“Pavisam jaunas koncepcijas ātrās ēdināšanas tīkls!” ar šādiem vārdiem “pie galda” visus rīdziniekus šodien, atklājot savu jauno ēdināšanas uzņēmumu, aicināja ...

gallery icon

Gunāram Ķirsonam šobrīd pieder četru uzņēmumu kapitāldaļas. 100 procenti SIA “DABA GK”, 100 procenti SIA "CF Development", 100 procenti "K.E. Projekti" un 2,66 procenti no SIA "Folded".

Tieši "K.E. Projekti" pieder gandrīz 25 procenti no akciju sabiedrības "Lido", kas aizpērn uzrādījusi gandrīz 52 miljonu eiro lielu apgrozījumu un 1,373 miljonu eiro lielu peļņu.

Gunāra Ķirsona lauku mājas

Uzņēmēja Gunāra Ķirsona lauku mājas.

gallery icon