foto: Publicitātes foto
Kas Cardano nepieciešams, lai pārsniegtu 1 ASV dolāra atzīmi?
Bizness un ekonomika
2024. gada 9. aprīlis, 17:01

Kas Cardano nepieciešams, lai pārsniegtu 1 ASV dolāra atzīmi?

Reklāmas projekts

Cardano (ADA) cena ieguva lielu impulsu, pieaugot par 3%, taču radītāji liecina, ka tā ir pārvērtēta. Vai Cardano izdosies sasniegt 1 ASV dolāra atzīmi?

Jaunākais bullish pavērsiens tirgū ir piedzīvojis arī optimistisku ietekmi uz Cardano (ADA), paaugstinot tā cenu pēdējo stundu laikā. ADA ir uz robežas, lai izkļūtu no bullish, iespējams pārsniedzot ievērojamu cenu. Ja Cardano veiksmīgi izdosies pārkāpt augstāko punktu, investori varētu būt liecinieki, ka ADA drīz varētu sasniegt 1 ASV dolāra atzīmi.

Cardano pieaug par 3%

Saskaņā ar CoinMarketCap datiem pēc nedēļas cenu krituma ADA pēdējo 24 stundu laikā pieaugusi par 3%. Rakstīšanas laikā tā tirgojās par 0,6088 ASV dolāriem un tirgus kapitalizācija pārsniedz 21,6 miljardus ASV dolāru, tāpēc ADA ir perspektīva vēl lielākai paplašināšanai.

Kriptovalūtu analītiķis Planet of Charts nesen X vietnē ziņoja par Cardano nenovēršamo izlaušanos no slīdošā ķīļa modeļa. Šis izrāviens tuvākajā nākotnē varētu palielināt ADA cenu līdz 1 ASV dolāram, kā norādīts tvītā. 

Lai pārbaudītu varbūtību, ka ADA sasniegs 1 ASV dolāru, ir jānovērtē tās prasmes, lai saglabātu tās augšupejošo impulsu.

Santiment faktu analīze atklāja ADA MVRV attiecības uzlabošanos, kas sakrīt ar cenas pieaugumu. Arī tā atklātā interese pieauga, norādot, ka iespēja, ka Cardano cena saglabāsies kāpumā, šķiet spēcīga.

NVT attiecība apstiprināja sasitību ar augšupejošu tendenci, kas liecina par ADA pārvērtēšanu, kas, iespējams, varētu apturēt tās augšupejošo trajektoriju.

No otras puses, ADA tīkla aktivitāte saglabājās diezgan augtsā līmenī līdz 6. aprīlim. Blokķēdes ikdienas aktīvās adreses bija pieaugušas, kā arī darījumu ātrums, kas liecina par biežu ADA izmantošanu darījumiem.

ADA gatavojas iespējamam pieaugumam

Lai vēlreiz pārbaudītu cenu kāpuma iespēju, AMBCrypto atklāja konstruktīvus signālus no ADA relatīvās jaudas signāla (RSI) un Chaikin ienākumu kustības (CMF), kas reģsitrēja augšupeju. MACD aī norādīja uz iespējamu bullish momentu, norādot uz cenas pieaugumu līdz 1 ASV dolāram. Tomēr naudas plūsmas indekss (MFI) apstiprināja lācīgu modeli, jo tas pēdējo dienu laikā samazinājies.

foto: Publicitātes foto
ADA diagramma

Lai ADA sasniegtu 1 ASV dolāra atzīmi, ir svarīgi, lai žetons pārsniegtu iepriekš minēto joslu, nekļūstot par upuri lielai cenu korekcijai.

Ne tikai ADA gatavojas iespējamam pieaugumam, bet arī jaunā memu kriptovalūta, Dogeverse, kas ir gatava eksplodēt.

Jaunā daudzķēžu memu monētas Dogeverse ICO piesaista vairāk nekā 300 000 ASV dolārus dažu stundu laikā

Pirmā Dogecoin iedvesmotā kriptpvalūta, kas ir pieejama vairākās ķēdēs. 

Pieejama Ethereum, BNB Viedajā ķēdē un Polygon, kā arī Dogeverse drīzumā būs pieejama arī Solana, Avalanche un Base ķēdēs.

foto: Publicitātes foto

Apgūstot nozares karstākos ķēdes memu monētu tirgus, nav brīnums, ka investori izmanto žetonu iepriekšpārdošanu.

Kopš Dogeverse vietnes darbības uzsākšanas jaunais kriptovalūtu ICO jau ir piesaistījis vairāk nekā 300 000 ASV dolārus, norādot, ka žetons varētu “eksplodēt”, tiklīdz tas tiks uzsākts pārdošanā biržās.

Kā kriptovalūtas avangards, Dogeverse vairāku ķēžu pieeja nomierina visas memu monētu kopienas, nodrošinot visuresošu pieejamību un izšķirot strīdus par to, kurai blokķēdei ir labākās memu monētas.

Papildinot aizrautību, Dogeverse piedāvā “iesaldēšanas” mehānismu, kas ļauj turētājiem palielināt savu portfeli ar pasīvām atlīdzībām. “Iesaldēšana” jau ir aktīva un piedāvā dāsnas peļņas iespējas.

Pašlaik “iesaldētāji” var iegūt 8177% APY, taču atlīdzības samazinās, pieaugot “iesaldēto” žetonu kopumam.

foto: Publicitātes foto

Kopumā ir 200 miljardi $DOGEVERSE žetonu, no kuriem iepriekšpārdošanai  ir piešķirti 15%, 10% ir novirzīti “iesaldēšanas” atlīdzībām, projekta līdzekļiem 25%, likviditātei 10%, mārketingam 25%, ekosistēmas fondiem 10% un biržām 5%.

Taču, ja iepriekšpārdošana sāks virzīties uz priekšu un žetoni tiks izpārdoti daudz ātrāk, nekā plānots, tokenomikā tiks veiktas nelielas korekcijas, lai vairāk cilvēku varētu piedalīties iepriekšpārdošanā, paplašinot līdzekļu vākšanu līdz ierobežotajai summai. Tādējādi iepriekšpārdošanai tiks novirzīti 28,5% no kopējā žetonu piedāvājuma.

$DOGEVERSE ICO cena pašlaik ir ar atlaidi, tomēr, kampaņai attīstoties, cena pakāpeniski pieaugs.

Tie, kas iegādājas žetonus tagad, var saņemt visu laiku zemāko cenu, taču tā pieaugs 2 dienu laikā.