foto: Instagram
Tālāk jau vairs nav kur! Madonna publisko video, kur lok ūdeni no suņa bļodas
Madonna nometas četrāpus, lai padzertos no suņa bļodas.
Trakā pasaule
2022. gada 12. novembris, 05:55

Tālāk jau vairs nav kur! Madonna publisko video, kur lok ūdeni no suņa bļodas

Jauns.lv

Kad popmūzikas karalienes Madonnas fani domāja, ka ir jau pieredzējuši sava elka visneprātīgākās izpausmes, dziedātāja "Instagram" publiskojusi jaunu video, kurā "sit pušu" visu līdz šim redzēto. Fani (atkal) ir šokā! Popdīva jaunajā video parādījusi, kā lok ūdeni no suņa bļodas.

Kāds no faniem komentāru sadaļā šo ierakstu nodēvējis par “apkaunojošu” un “pretīgu”. 64 gadus vecā popmūzikas ikona sākumā redzama nekustīgās fotogrāfijās, kam pēc tam seko izplūdis videoklips, kurā dziedātāja stāv, nometusies četrāpus ar noliektu galvu tieši virs suņu bļodas.

foto: Instagram

Klips, kas soctīklos izsaucis fanu un sabiedrības nepatiku, izplatīts īsi pēc tam, kad reperis 50 Cent sācis publisku kašķi ar popzvaigzni, nosaucot viņu par “vecmāmiņu” un izsmejot dziedātājas neseno video, kurā viņa dusmīgi parodē repera Baby Keen skaņdarbu.

Dziedātāja publiskojusi arī attēlus, kur, tērpusies mini šortos un zaļā topiņā, sēž uz motocikla un demonstrē savu aizvien lielisko figūru. Taču fanus satricinājis iestarpinājums bilžu sērijas vidū, kur viņa garāžā noliecas pie sudraba krāsas suņu bļodas, lai šķietami no tās padzertos.

foto: Instagram

Vērīgākie interneta lietotāji atzīmējuši, ka tuvāk apskatot video, nākuši pie secinājuma, ka popmūzikas ikona patiesībā nedzer no suņa bļodas, jo šķietot, ka viņa tikai izbāž mēli un pietuvojas ar to ūdens traukam.

Šī varētu būt rotaļīga (bet pārlieku tieša) interpretācija dziesmai, kas skan fonā viņas bilžu slaidrādei. Tas ir 1969. gadā izdotais grupas “The Stooges” skaņdarbs “I Wanna Be Your Dog”.

Dziesma 2021. gadā ierindota mūzikas žurnāla “Rolling Stone” 500 visu laiku izcilāko dziesmu saraksta 314. vietā. Šī skaņdarba kaverversijas ieskaņojuši neskaitāmi mākslinieki.

Arī pati Madonna to izmantojusi, kad dziesmas fragmentu iekļāvusi savā 2005. gadā izdotajā skaņdarbā “I Love New York”.

foto: Instagram
Madonna nometas četrāpus, lai padzertos no suņa bļodas.

“Madonna Instagramā publiskoja kārtējo apkaunojošo un pretīgo video, kurā lok ūdeni no suņa bļodas,” viens fans pažēlojies “Twitter” blogā. “Skalā no 1 līdz 10, kur Kanje ir numur 10, esmu diezgan drošs, ka viņa būtu vismaz nr. 8.”

“Pieaudz visbeidzot,” komentējis otrs. “Tu esi par vecu, lai dzeru no suņa bļodas… Tu vairs neesi materiālā meitene, tu līdzinies stulbai ķertai meitenei.”

foto: Twitter

“Es neļautu savam sunim dzert no bļodas, no kuras dzērusi Madonna,” pajokojis trešais.

Kāds cits tikai pabrīnījies un vienkārši pajautājis: “Kāpēc viņa dzer no suņa bļodas?”