Slavenības
2022. gada 31. decembris, 07:18

"Man patīk provocēt cilvēkus," - soctīklu zvaigzne Svetlana Žigajeva sajūsmina ar pikantiem foto

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijušā Latvijas izlases futbolista Jurija Žigajeva daiļā sieva Svetlana Žigajeva patiešām dedzina - viņa aizsvilinājusi sociālo tīklu publiku, izliekot apskatei visai pikantu foto.

Kamēr Jurijs Žigajevs kā treneris vada Latvijas trešās līgas futbola klubu FK "PPK/Betsafe" un darbojas žurnālistikā, veidojot raidījumu "Pa pāris kausiem", viņa sieva ir mājsaimniece, kuras hobijs ir fitness un fotografēšanās.

Atraktīvā Žigajevu pāra dzīves ainiņas

Atraktīvā Žigajevu pāra dzīve "Instagram" mirkļos.

gallery icon

Divu meitu māmiņa var lepoties ar skaistu augumu, un viņa to izmanto, visai regulāri sociālajos tīklos publicējot diezgan pikantas savas fotogrāfijas.

Tā nu Svetlana publiskoja foto, kas sociālajos tīklos izsauca vētrainu reakciju. Bet tāds bija arī Svetlanas mērķis, jo pati pie bildes pierakstīja: “Provocējoši? Mazliet!”.

Un savu dabūja, jo vieni komentāros uzteica Svetlanu par drosmi, bet citi nosodīja. Netrūka arī izsmejošu komentāru, par kuriem Svetlana un viņas vīrs tikai pasmējās. Piemēram, uz ierakstu: “Visu laiku prātoju, kā vīrs ar to savu puncīti tiek klāt, tagad ir skaidrs!” Svetlana atbildēja: “Man ir vairākas Kāmasūtras grāmatas, tur visu ko var atrast!”, bet Jurijs piebilda: “Tik mīļi. Par manu puncīti prāto!”

Vaicāta, kādēļ šādi provocē sabiedrību, Svetlana žurnālam "Kas Jauns" atbildēja: “Es bildējos gandrīz katru nedēļu, man tas ir kaut kas ierasts, mana ikdiena. Bet šoreiz sagribējās uztaisīt ugunīgas bildes, jo man patīk ik pa laikam provocēt cilvēkus, skatīties uz reakciju, izdarīt secinājumus, un visi tie negatīvie komentāri tikai iedvesmo mani turpināt to darīt.”