foto: no "Instagram"
Fitnesa treneres pošas kāzām; Reiniks un savādās apenes - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Sabiedrībā pazīstamās fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme nesen nosvinējušas sešu gadu kopābūšanu un paziņojušas par pošanos kāzām jau šoruden.
Slavenības
2023. gada 1. marts, 19:07

Fitnesa treneres pošas kāzām; Reiniks un savādās apenes - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās sabiedrībā zināmi ļaudis.

Divi čempioni

Pazīstamais bārmenis un pasaules čempions kokteiļu gatavošanā Andris Reizenbergs padalījies ar kadriem no lidostas, kurā kopā ar prāvu bariņu cilvēku devušies sagaidīt atpakaļ mājās Raimondu Tomsonu.

Raimonds Pasaules vīnziņu čempionātā Parīzē uzvarēja un tika atzīts par labāko vīnzini pasaulē!

Kas ir svarīgi Brantei

Juriste, Saeimas deputāte un veselīga dzīvesveida piekritēja Ieva Brante aizvadītajā Valentīndienā soctīklā "Facebook" dalījusies ar aizkustinošu ierakstu un foto, kurā redzama kopā ar savu mīļoto cilvēku: “Nav nozīmes datumam. Svarīgi ir, lai protat viens otru dzirdēt, redzēt un just. Pavisam slapjā un draņķīgā dienā tā, lai diena kļūtu vissiltākā un labākā.”

Fitnesa treneres pošas kāzām

Sabiedrībā pazīstamās fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme nesen nosvinējušas sešu gadu kopābūšanu un paziņojušas par pošanos kāzām jau šoruden.

Sendija veltījusi video vēstuli savai topošajai sievai un gadadienā ļāvusi saviem "Instagram" sekotājiem ieskatīties viņu ikdienā.

Žigis svin un joko

“Šodien akurāt 20 gadi, kopš esmu precējies ar šo nežēlīgo būtni. Regulāra vardarbība, mobings, pazemošana un ņirgāšanās ir mana ikdienas sastāvdaļa. Policijas, sociālo dienestu klātbūtne vismaz reizi trijās dienās ir pilnīgi normāla parādība. Bet esmu pieradis. Ir ok,” – ar šādu sveicienu, kas ir gluži viņa garā, Liepājas dēkainis un kolorītais ceļojumu blogeris Žigimants Krēsliņš, kas plašākai sabiedrībai zināms kā Žigis, dalījies ar ziņu par savu un sievas apaļo kāzu jubileju.

Reiniks un savādās apenes

“Man ir apenes ar tavu seju” – tas ir nudien drosmīgs un savdabīgs veids, kā saņemt sava elka dziedātāja Laura Reinika uzmanību.

Lauris pats gan ironiski savā "Twitter" profilā pajoko: “Interesē tikai, vai tā seja ir priekšā vai aizmugurē. Velns slēpjas detaļās...”

Eilands sveic dāmas

Ne viena vien Latvijas vietējā slavenība nav laidusi garām iespēju apsveikt savus soctīklu sekotājus Valentīndienā.

Viens no tiem ir bijis atraktīvais mūziķis Ralfs Eilands, kas visām mātēm, meitām, dāmām, lēdijām un dzīves klaidonēm novēlējis, lai Valentīndienā piepildās visas kvēlākās vēlmes!

Laura skumst, ka nevinnēja Patrisha

Basketbolista Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla pauž nožēlu, ka "Supernovas" finālā neuzvarēja dziedātāja Patrisha un neieguva ceļazīmi uz Eirovīziju.

“Manuprāt, viņa ir mūsdienīga, dziesma ir lipīga un viņa pati ir daudz interesantāka nekā uzvarētāji.” Laurai gan komentāru sadaļā norādīts, ka dziedātāja ir “antivax” un “ar problēmām saprast, kurš labais un kurš ļaunais karā, kas norisinās pārsimts kilometru no Latvijas”, tāpēc labi vien esot, ka Patrisha nepārstāvēs Latviju Eirovīzijā.

Stendzenieku kritizē

Gana lielu kritiku par ierakstu tviterī izpelnījies reklāmists Ēriks Stendzenieks.

Proti, viņš skarbi izteicies par topošajām māmiņām un dzemdībām: “ [..] Taču liela daļa topošo māmiņu iedomājušās, ka tas būs SPA ar meditatīvu mūziku. “Spied, sasodīts, nolādēts” ir ļoti adekvāti, ja runa ir par minūtēm/sekundēm. Nav te laika auklēties.” Komentāru sadaļā gan bija vērojama krietna devas kritikas no sievietēm, norādot, ka šādi teksti dzemdību laikā nav pieļaujami, un minot, ka viņam, kurš nekad nav dzemdējis, par to izteikties nevajadzētu.