foto: no privātā arhīva
Vai silikons traucē? Slavenu pašmāju dāmu atklāti stāsti
“Sievietes vispār nedrīkst smēķēt un lietot alkoholu, jo paliek neglītas. Lai ilgāk saglabātu savu skaistumu, ir jāatturas no šīm lietām," saka Svetlana Žigajeva.
Slavenības
2023. gada 8. aprīlis, 06:07

Vai silikons traucē? Slavenu pašmāju dāmu atklāti stāsti

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Par krūšu plastiskajām operācijām dzirdēti dažādi stāsti – gan mīti, gan patiesība. Žurnāls "Kas Jauns" sabiedrībā zināmām dāmām vaicājis viņu viedokli par tik aktuālo krūšu uzlabošanas operāciju, kurā tiek izmantoti silikona implanti, ar kuriem piepilda krūts dziedzera audus, lai radītu krūts apjomu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Implanti gadu gaitā ir uzlaboti un pilnveidoti, un tie ir pieejami dažādu formu, jo katrai sievietei ir atšķirīgas ķermeņa formas un propocijas. Un kas derēs vienai, tas nederēs citai dāmai.

Olga Kambala pat guļ uz vēdera

Sportista Kaspara Kambalas sieva, TV šovu zvaigzne Olga Kambala krūšu plastisko operāciju veikusi aptuveni pirms 11 gadiem, kad pēc trešā bērna piedzimšanas krūšu forma bijusi tik nepievilcīga, ka šis vizuālais defekts pašai sagādājis virkni nepatīkamu momentu.

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon
6

Tiesa gan, sarunā ar "Kas Jauns" Olga piebilst, ka nevar dalīties ar lielu pieredzi attiecībā uz plastiskajām operācijām, jo viņas kontā ir tikai šī viena krūšu formu uzlabošanas reize. Taču visus šos 11 gadus, kopš tā veikta, Olga nav sajutusi nevienu neērtību, kas varētu rasties no krūšu silikona implantiem – ne sportojot, ne dodoties avioceļojumos, ne guļot uz vēdera. “Es nekad neesmu sajutusi, ka manī būtu kāds svešķermenis,” viņa piebilst.

“Cilvēkiem par mani ir radies priekšstats, ka man ir bijis daudz operāciju, vien tāpēc, ka es daudz par šo tēmu runāju. Bet man ir bijusi tikai viena operācija, kad pēc trim bērniem manas krūtis bija tik ļoti nošļukušas, ka vajadzēja tās pacelt. Tas bija tik sen, ka pat vairs neko no tās operācijas neatminos. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātu, jo viss ir perfekti. Tolaik, kad veicu uzlabojumus, Rīgā bija tikai kādi četri sabiedrībā zināmi plastikas ķirurgi. Tagad, protams, ir jaunie ķirurgi pienākuši klāt, bet viņi jau visi ir Latvijas Ķirurgu asociācijā un visi ir izcili,” uzskata Olga.

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon
122

“Man liekas, ka viss ir sievietes galvā, – ja viņa noskaņo sevi negatīvi, tad nav arī rezultāta, bet, ja iesi uz operāciju, pozitīvi noskaņota, tad arī viss smuki sanāks. Es apmeklēju trīs konsultācijas, līdz izvēlējos savu ķirurgu. Man tika veikta krūša pacelšanas operācija ar silikona implantu, kas piepildīja visus tukšumus, jo krūtis bija kļuvušas ļoti neglītas. Es vēl tagad spilgti atceros, kā toreiz jutos, kad biju jauna, skaista sieviete ar perfektu augumu un trim maziem bērniem, bet manas krūtis karājās gluži kā kamieļa ausis. Tas bija tik drausmīgi, tā bija psiholoģiska trauma. Atceros, kā raudāju veikalu ģērbtuvēs, pielaikojot apakšveļu vai peldkostīmus, jo es sev reāli riebos. Pēc operācijas – hops – atkal viss ir kārtībā, krūtis atkal foršas, skaistas un var dzīvot tālāk,” ar savu pieredzi dalās Olga Kambala.

Sociālajos tīklos viņa saņem neskaitāmi daudz vēstuļu, kurās sievietes vaicā pēc padoma, kā viņa izvēlējusies savu krūšu formu: “Pie daktera, to visu pie daktera! Mans ķirurgs perfekti noteica, kādām jābūt manām krūtīm.”

Olga neizslēdz iespēju, ka nākotnē vēl ļautos plastiskajām operācijām. “Tam ir vajadzīgi līdzekļi, un šobrīd tas nav primārais,” viņa nosaka.

Ja nu pēkšņi rastos iespēja, Olga atkal dotos uz krūšu plastisko operāciju: “Man ir dabīgas formas silikona implanti, bet tagad es vēlētos apaļas formas implantus, līdz ar to arī piepacelt krūtis. Protams, tā kā operācija man tika veikta pirms tik daudziem gadiem, tagad krūtis vairs nav tik tvirtas. No malas to nevar pamanīt, tas drīzāk ir manā galvā. Mana vecuma draudzenes jau divas reizes ir pārtaisījušas krūtis, jo ir jāņem vērā gan bērnu barošana, gan gravitācija, un pa šo laiku jau arī mainījusies silikona implantu mode.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: no privātā arhīva
“Biju jauna, skaista sieviete ar perfektu augumu un trim maziem bērniem, bet manas krūtis karājās gluži kā kamieļa ausis. Tas bija tik drausmīgi, tā bija psiholoģiska trauma.”

Svetlana Žigajeva baroja bērnu

Sociālo tīklu zvaigzne un fitnesa projekta autore, bijušā Latvijas izlases futbolista Jurija Žigajeva sieva Svetlana Žigajeva krūšu palielināšanas operāciju ar silikona implantiem veica pēc pirmās meitiņas piedzimšanas.

Atraktīvā Žigajevu pāra dzīves ainiņas

Atraktīvā Žigajevu pāra dzīve "Instagram" mirkļos.

gallery icon
58

“Kad pēc bērna barošanas ar krūti sāku apmeklēt trenažieru zāli, kur ļoti intensīvi trenējos, man pazuda krūtis. Krūšu palielināšanas operāciju veicu 2014. gadā. Joprojām esmu apmierināta ar rezultātu, bet jāteic – ja man tagad kāds piedāvātu, es atkārtoti piekristu krūšu uzlabošanas operācijai. Silikona implanti nekad man nav radījuši neērtības, es tos pat nejūtu, tāpēc arī varu savā pieredzē dalīties ar citām sievietēm,” sarunā ar "Kas Jauns" atklāj Svetlana.

foto: no privātā arhīva
Svetlana ir arī veselīga dzīvesveida piekritēja un ļoti rūpējas par savu ķermeni.

Vaicāta, kādas tagad viņai ir vēlmes un ko tieši gribētu izmainīt krūšu izskatā, Svetlana stāsta, ka vēlētos, lai krūtis ir tuvāk viena otrai. “Tas ir vienīgais, ko vēlos ar krūtīm izdarīt, jo krūšu forma un izmērs ir ideāli. Taču pietrūkst krūšu tuvuma sajūtas,” viņa nosaka.

Pēc krūšu palielināšanas operācijas ar silikona implantiem Svetlanai drīz vien pieteicās otrs bērns: “Baroju mazo mazliet arī ar savu pienu, taču tas neradīja nekādas izmaiņas krūšu formā.”

Svetlana Žigajeva ir veselīga dzīvesveida piekritēja un ļoti rūpējas par savu ķermeni: “Es katru dienu trenējos fitnesā, man ir izveidots savs fitnesa maratons, ko lieku savā Instagram profilā. Jau vairāk nekā gadu nelietoju alkoholiskos dzērienus, kā arī nesmēķēju. Sievietes vispār nedrīkst smēķēt un lietot alkoholu, jo paliek neglītas. Lai ilgāk saglabātu savu skaistumu, ir jāatturas no šīm lietām. Cenšos arī uzturā nelietot pārtikas produktus, kas satur glutēnu, laktozi.”

foto: no privātā arhīva
Svetlana ir arī veselīga dzīvesveida piekritēja un ļoti rūpējas par savu ķermeni.

Nesen Svetlana pēc ilgām pārdomām un izpētes pirmo reizi dzīvē veikusi lūpu palielināšanu: “Man patīk, jo liekas, ka ir sanācis labi. Nav nekādas pīļu lūpas. Vēl šogad vienu reizi vajadzēs šo procedūru atkārtot, jo pēc pirmās reizes rezultāts jau ir izgājis. Pēc pirmās lūpu uzlabošanas atkārtoti palielināt lūpu formu jeb vienu špricīti var pēc sešiem mēnešiem. Tāpat kā savulaik ļoti ilgi izvēlējos, kur veikšu krūšu palielināšanas operāciju, tagad pagāja trīs četri gadi, līdz atradu speciālistu, pie kura palielināt lūpas. Sekoju līdzi internetā speciālistes paveiktajiem darbiem. Seja tomēr ir visiem redzama, un, ja būs slikts rezultāts, to nevarēs paslēpt, tāpēc ļoti rūpīgi, pārdomāti un lēnām izvēlējos speciālistu, kam uzticēju savu seju.”

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!