foto: ekrānuzņēmums no video
"Tagad es te esmu primadonna" - līdz nepazīšanai izmainījies Kirkorovs izteicies par Pugačovas aizbraukšanu
Filipa Kirkorova jaunais tēls.
Slavenības
2023. gada 8. aprīlis, 20:22

"Tagad es te esmu primadonna" - līdz nepazīšanai izmainījies Kirkorovs izteicies par Pugačovas aizbraukšanu

Jauns.lv

Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs nepārtrauc eksperimentēt ar izskatu. Izskatās, ka uz viņa ķermeņa vairs nav vietu, pie kurām nebūtu piestrādājuši plastiskie ķirurgi. Soctīklos parādījies video, kurā redzams, ka tagad Kirkorovs veicis izmaiņas sejai.

Jaunajos video redzams, ka dziedātājs devies uz Krievijas pilsētu Novosibirsku. Īpašu fanu uzmanību piesaistījis viņa jaunais tēls.

Tagad dziedātājam ir īsi, sirmi mati, kas vienmēr nez kāpēc stāv gaisā, un sirma bārdiņa. Turklāt dziedātājs uztaisījis arī jaunas uzacis. Viņš tās nokrāsojis melnas un padarījis ļoti platas. Komentētāji jau izsmējuši kārtējo Kirkorova tēlu.

Viņi to dēvē par "Salaveča lēto versiju" un joko, ka dziedātājs, kurš ar plastiskajām operācijām izmisīgi cenšas izskatīties jaunāks, tik un tā pārtapis par "sirmu večuku" ar smieklīgām uzacīm.

Tomēr pats Kirkorovs ar savu izskatu ir apmierināts, par ko steidzies paziņot žurnālistiem. Tāpat viņš pastāstīja, ka ar bijušo dzīvesbiedri Allu Pugačovu nekontaktējas jau piecu gadu garumā, un te nebūt nav vainojami Maksima Galkina ļaunie joki par viņu.

Pēc Kirkorova teiktā, viņi paši ir krasi sašaurinājuši visu saskarsmi. "Mēs ar Allu nodzīvojām desmit gadus. Esmu viņai pateicīgs par šiem gadiem. Viņa man daudz ko iemācīja. Jā, mums ir bijušas dažādas pozīcijas daudzos jautājumos. Bet Alla ar Maksimu jau pirms visiem šiem notikumiem bija nocirtuši visus mūsu kontaktus, lai gan nevienu sliktu vārdu par viņiem neteicu. Un tad padomāju un piebildu: Bet toties tagad es te esmu primadonna," paziņoja Pugačovas bijušais mīļotais.

Slavenību apskāvienos, ar bērniem un atpūtā: Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2021. gadā

gallery icon

Filips Kirkorovs laika posmā no 1993. gada līdz 2009. gadam

gallery icon

Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2020. gadā

gallery icon