"Tētis tevi ļoti mīl!" Krištianu Ronaldu parāda savu meitu, kura zaudēja dvīņubrāli
Krištianu Ronaldu ar meitu Bellu Esmeraldu viņas pirmajā dzimšanas dienā.
Slavenības
2023. gada 22. aprīlis, 07:19

"Tētis tevi ļoti mīl!" Krištianu Ronaldu parāda savu meitu, kura zaudēja dvīņubrāli

Jauns.lv

Pirms gada Krištianu Ronaldu un viņa 28 gadus vecajai mīļotajai Džordžīnai Rodrigesai piedzima dvīņi - dēls un meita. Puisēns diemžēl nomira dzemdību laikā, taču meitenīte izdzīvoja. Pirms dažām dienām Portugāles futbola izlases kapteiņa jaunākā meita atzīmēja gada jubileju.

Par godu meitas pirmajai dzimšanas dienai 37 gadus vecais futbolists sarīkoja sirsnīgu ģimenes fotosesiju. Krištianu bija tērpies baltā T kreklā un zilos šortos, bet gaviļniece bija sapucēta nedaudz svinīgāk. Mazā Bella Esmeralda bija ģērbta baltā blūzē ar mežģīņu apkakli, pelēkos legingos un tumši zilā adītā jaciņā.

Sportists ar meitu bija iekārtojies uz dīvāna. Modeles Irinas Šaikas bijušais mīļotais sēdēja ar meitu klēpī un smaidot pozēja fotogrāfam. Ronaldu savai jaunākajai meitai veltījis aizkustinošus vārdus. “Laimīgu pirmo dzīves gadu, mana mīlestība. Tētis tevi ļoti mīl!” – sociālajos tīklos pie fotogrāfijas pierakstījis daudzbērnu tēvs.

Slavenās ģimenes fani ar sajūsmu uztvēruši Krištianu jaunāko fotogrāfiju kopā ar meitu. “Apsveicam princesi”, “Viņa izskatās pēc mammas”, “Kāda mīļa! Krištianu pati svarīgākā trofeja”, “Apburošā princese,” – priecājās sportista “Instagram” konta sekotāji.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Bellas Esmeraldas piedzimšanu aptumšoja traģēdija. Meitenītes dvīņubrālis dzemdībās neizdzīvoja. Sportists pateicās visiem dzemdību speciālistiem, kuri centās un darīja visu iespējamo.

Krištianu Ronaldu ģimenes brīvdienas

gallery icon

Džordžīna Rodrigesa joprojām nespēj atgūties pēc jaunākā dēla zaudējuma. Sportista mīļotā atzinusi, ka dvīņu piedzimšanu uzskata par “laimīgāko un vienlaikus skumjāko brīdi”. Bella Esmeralda kļuva par piekto bērnu Krištianu un Džordžīnas ģimenē. Pārim ir piecus gadus veca kopīga meita Alana Martina un sešgadīgi veci dvīņi Eva un Mateo, kurus pasaulē laidusi surogātmāte. Džordžīna kā savu audzina arī Krištianu 13 gadus veco dēlu Krištianu junioru, kura mātes identitāti sportists nekad publiski nav atklājis.

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon