Muskuļu kalns precas ar seksa lellēm

Jurijs Toločko, pašpasludinātais "harismas guru" nāk no Kazahstānas. Pateicoties savām īpatnējām romantiskajām un seksuālajām tieksmēm, šis neparastais cilvēks sociālajos tīklos ...

gallery icon
40
Trakā pasaule
2023. gada 4. jūnijs, 01:03

FOTO: kāzas ar seksa lelli, patvērums attiecībās ar pelnu trauku. Muskuļu kalns no Kazahstānas publiski atklāj savu pikanto seksualitāti

Jauns.lv

Sagatavojieties iepazīt patiesi neparastu cilvēku – ekscentrisko Juriju Toločko, pašpasludināto "harismas guru", kurš nāk no Kazahstānas. Pateicoties savām īpatnējām romantiskajām un seksuālajām tieksmēm, šis neparastais cilvēks sociālajos tīklos ir piesaistījis desmitiem tūkstošu  sekotāju.

Un kā lai būtu citādi – šis kungs izceļas pat uz netradicionāli orientēto ļaužu pulka.

Kāzas un šķiršanās ar seksa lelli

Plašāku atpazīstamību Jurijs ieguva 2020. gada novembrī, kad apprecējās ar seksa lelli vārdā Margo. “Viņu” vētrainais romāns uzplauka visnegaidītākajā vietā - naktsklubā. Seksa lellei Margo tur bija darbs – viņa “sagaidīja” viesus. Jurijam Margo iepatikās, kā noprotams, arī Margo plastmasas sirsniņā iekrita muskuļotais Jurijs, un uzplauka skaista mīla. Jurijs apprecēja  Margo, un devās medusmēnesī uz Bulgāriju, parādot viņai apskates vietas un daloties mīlestībā ar pasauli.

foto: @yurii_tolochko/Cover Images/ Vida Press
Jaunajam pārim rūgts.

Diemžēl, tāpat kā daudzos mīlas stāstos, viņu savienība nebija ilga. Jurijs viņu šķiršanās iemeslu joprojām neatklāj.

Tomēr Jurijs bija gatavs cīnīties par attiecībām, un viņš nolēma Margo piešķirt jaunu izskatu, izmantojot plastisko ķirurģiju, tomēr arī tas nelīdzēja, un attiecības beidzās.

Jurijs atzīst, ka viņa sirds bijusi salauzta, viņam esot bijis grūti samierināties ar divarpus gadus ilgā romāna beigām, atstājot viņu ar patiesu zaudējuma sajūtu.

foto: @yurii_tolochko/Cover Images/ Vida Press
Jurija kāzas ar lelli Margo un lieciniekiem.

“Diemžēl laulība neizturēja laika pārbaudi. Pirms vairākiem mēnešiem mēs ar Margo nolēmām pārtraukt mūsu attiecības,” savus attiecību līkločus pilnā nopietnībā atklāj Jurijs.

Dziedē sirdi ar citām lellēm

Pēc šķiršanās Jurijs atrada mierinājumu divu seksa leļļu Lolas un Lunas sabiedrībā, kuras kļuva par viņa dzīves neatņemamu sastāvdaļu.

foto: @yurii_tolochko/Cover Images/ Vida Press
Jurija mīļākās.

“Lai gan abas ieņēma īpašu vietu manā dzīvē, man jāatzīst, ka man bija tieksme palutināt Lunu. Patiesībā es pat aizvedu Lunu medusmēnesī uz Bulgāriju, kur mēs ļāvāmies neaizmirstamiem piedzīvojumiem. Jo īpaši Luna spīdēja kā īsta zvaigzne, jo mēs piedalījāmies talantu šovos gan Bulgārijā, gan Slovākijā," atminas Jurijs.

Un tad viņš iepazinās ar… pelnu trauku

Taču Jurija romantiskie piedzīvojumi nav beigušies ar Lunu un Lolu. Viņš arī uzsācis intriģējošus sakarus ar pelnu trauku.

Jurijs stāsta, ka kādas riskantas fotosesijas laikā viņu uzrunāja pelnu trauks, kas smaržoja pēc metāla un dūmiem. “Tā bija mīlestība no pirmās smaržas!” atklāj Jurijs.

Asā un vēsā metāla pieskāriens viņa ādai Juriju saviļņojis, un pelnu trauka kalpošanas vēsture tikai palielināja tā pievilcību Jurija acīs. Jurijs aptvēra šīs netradicionālās attiecības, taču neslēpa tās no publikas acīm, bieži parādoties kopā ar pelnu trauku to lolojam un smaržojam.

foto: Fcebook @Юрий Толочко
Jurijs neslēpj savas attiecības.

"Es ilgojos vēlreiz sajust tā klātbūtni, ieelpot ts raksturīgo aromātu. Tās brutalitātes neapstrādātā smarža, auksta metāla glāsti pret manu ādu. Asā metāla sajūta uz manas miesas mani uzmundrina, un es ticu, ka jūs varat to aptvert," viņš atklāja.

Lācīša posms

Tomēr Jurijs, ātri aizraujas un ātri viņam viss apnīk. Neapmierināts ar vienu savdabīgu partnerību ar pelnutrauku, Jurijs drīz vien uzsāka kaislīgu romānu ar pūkainu rotaļu lācīti Frenkiju.

Vairākos prātam neaptveramajos videoklipos viņš varēja redzēt, kā viņš berzē lāci pret padusēm un dziļi ieelpo tā smaržu. Šī netradicionālais mīlas stāsts sasniedza kulmināciju, kad Jurijs parādījās pilnīgi kails, mākslinieciski aizklājot savas privātās daļas ar mīļo pavadoni. Viņš arī nofilmēja video, kurā viņš šuj lācīti Frenkiju kopā ar vienu no savām seksa rotaļlietām -  Lunas palīdzību, kuru var redzēt turot rotaļlietu, kamēr Jurijs ķeras pie darba.

Apzinās savu seksualitāti

Aptverot savu seksualitāti, Jurijs atzīst, ka viņam nav robežu, lai iemīlētos tēlos, dvēselēs un pat nedzīvos objektos. Viņam pats seksa process ir aizraušanās avots, kur dzimums un seksuālā orientācija atkāpjas no tīras baudas.

"Es dažreiz nodarbojos ar seksu arī ar cilvēkiem. Bet es nepraktizēju klasisko seksu. Es praktizēju BDSM, dažādus fetišus un man patīk to visu apvienot. Man arī patīk izrādīt savu pirmatnējo dabu, būt kā alu cilvēkam, seksa laikā uzvesties kā pērtiķim. Un arī manu atkarību dēļ daudzi mani ir nosaukuši par “Mežonīgo”. Tāpēc daži mani sauc par Juriju Sevidžu (savage – mežonīgs, angļu valodā – red.),” viņš atzina.

foto: @yurii_tolochko/Cover Images/ Vida Press
Jurijs vēl kopā ar Margo.

“Man ir svarīga arī smarža (tāpat kā pelnu trauka gadījumā). Man arī patīk būt smirdīgam, ar spēcīgu vīrišķīgu smaržu. Tāpēc es dodu priekšroku mazgāšanai bez ziepēm un nelietoju dezodorantu,” par savu intīmo dzīvi stāsta Jurijs.