foto: Grant Buchanan / SplashNews.com/ Vida Press
Fanus pārsteidz fotogrāfijas, cik jauns tagad izskatās Breds Pits!
Breds Pits 2023. gada sākumā.
Slavenības
2023. gada 5. jūlijs, 06:25

Fanus pārsteidz fotogrāfijas, cik jauns tagad izskatās Breds Pits!

Jauns.lv

Paparaci fotogrāfijās, kas uzņemtas reklāmas filmēšanas laukumā Francijā, aktieris Breds Pits izskatās tā, it kā būtu kļuvis jaunāks. Gaišā apģērbā un saulesbrillēs redzēto kinozvaigzni fani jau salīdzinājuši ar viņa tēloto Bendžaminu Batonu, kurš ar gadiem kļuva jaunāks.

Tīmeklī nonākušas fotogrāfijas ar aktieri Bredu Pitu, kas uzņemtas zīmola “De ‘Longhi” reklāmas uzņemšanas laikā Francijas dienvidos. Attēlos Holivudas zvaigzne redzams vieglās, gaišās biksēs un baltā kreklā. Viņš smaidot sarunājas, visticamāk, ar filmēšanas komandas darbiniekiem.

Interneta lietotāji pievērsuši uzmanību tam, cik jauneklīgi izskatās Breds Pits paparaci uzņemtajās fotogrāfijās. Tā vien šķiet, ka 59 gadus vecais aktieris ir kļuvis par vairākiem gadiem jaunāks un burtiski vai uzplaucis. Turklāt tas notiek laikā, kad izskanējušas runas, ka aizvien turpinās Pita un viņa bijušās sievas Andželinas Džolijas nesaskaņas. Nesen kāds anonīms aktiera paziņa izteicies, ka Pits esot pārliecināts, ka bijusī dzīvesbiedre vēlas atņemt viņam bērnus.

Pirms dažām nedēļām Džolija aizvedusi meitu Šilo viņas 17. dzimšanas dienā uz Jamaiku. “Breds būtu gribējis kopā ar Šilo nosvinēt viņas dzimšanas dienu, taču tāds variants pat nepastāvēja,” sarunā ar žurnāla “OK!” britu izdevumu izteicies kāds aktierim pietuvināts avots.

“Protams, viņš to nevar pierādīt, taču ir pārliecināts, ka Andželina tīšām aizveda meitenes prom no pilsētas, lai iespītētu viņam,” norādījis paziņa.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon

“Pits uzskata, ka Andželina ne pie kā neapstāsies, lai panāktu to, ko viņa vēlas. Proti, atņems viņam bērnus. Viņš ir pārliecināts, ka visas viņas darbības ir atbildes trieciens. Viņi nevar atrisināt jautājumu mierīgā ceļā. Šī ieilgusī cīņa diez vai beigsies tuvākajā laikā,” izteicies kāds Breda Pita paziņa.

Neraugoties uz ieilgušajām nesaskaņām privātajā dzīvē, aktieris sācis izskatīties daudz labāk. Kamēr vieni fani slavē Pita ģenētiku, citi pieņem, ka aktieris varbūt injicējis botoksu vai veicis citas skaistumu atjaunojošas kosmētiskās procedūras. Tīmeklī daudzi atceras, ka vēl janvārī “Zelta globusa” balvu ceremonijas vakarā aktiera sejā bijušas redzamas mīmikas krunciņas un viņš izskatījies vairāk atbilstoši saviem gadiem.

foto: Chelsea Lauren/Shutterstock for HFPA/ Vida Press
Kolins Farels un Breds Pits "Zelta globusa 2023" balvu ceremonijas vakarā.

Tīmeklī jauneklīgo Bredu Pitu salīdzina ar Bendžaminu Batonu, Frensisa Skota Ficdžeralda stāsta “Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu” varoni. Tāda paša nosaukuma filmā Breds atveidoja galveno lomu. Stāsts ir par cilvēku, kurš pasaulē nāca, izskatoties kā vecs vīrs, bet, gadiem ejot, kļuva aizvien jaunāks un jaunāks.

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon