Linda Apse atpūšas Jūlija Krūmiņa viesnīcas "Stories" atklāšanā

Kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna mīļotā sieviete Linda Apse, kura šoreiz viena atbraukusi no Spānijas uz dzimteni, uzņēmēja Jūlija Krūmiņa ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 8. jūlijs, 06:41

Kamēr Jānis Jurkāns Spānijā auklē kaķi, viņa mīļotā Linda Jūrmalā tusē ar miljonāriem

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna (76) mīļotā sieviete Linda Apse (51), kura šoreiz viena atbraukusi no Spānijas uz dzimteni, uzņēmēja Jūlija Krūmiņa jaunās apartamentu viesnīcas "Stories" atklāšanas dzīrēs Jūrmalā laiku kliedēja ietekmīgu un turīgu vīriešu kompānijā, šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon

Drīz apritēs trīs gadi, kopš neatkarīgās Latvijas pirmais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns par 220 tūkstošiem eiro pārdeva īpašumu Liepupes pagastā un pārcēlās uz dzīvošanu Spānijā, kur ziemā ir krietni maigāks klimats nekā tēvzemē.

Sākumā viņš apmetās pie paziņām, bet nu jau krietnu laiku mitinās īrētā mājā Spānijas dienvidos, Andalūzijā. Tur ik pa laikam atpūšas arī Jurkāna mīļotā Linda Apse, kas brīžos, kad nav jālasa lekcijas Rīgas Juridiskajā augstskolā, dodas pie sava Jāņa. Kā zināms, Apse arī raksta autobiogrāfiskas grāmatas.

Grāmatas "De Profundis. Mārtiņš Rītiņš" prezentācija

gallery icon

Pirmā bija par leģendāro šefpavāru Mārtiņu Rītiņu, otrā – par futbolistu Māri Verpakovski, bet nu jau top trešā, un tā būs par politiķi Danu Reiznieci-Ozolu un viņas iemīļoto šaha spēli. Linda atzīst, ka arī grāmatu rakstīšana Latvijā viņai sokas raitāk, jo te viņa jūtas tuvāk saviem varoņiem.

Kad pavasarī Jānis Jurkāns uz īsu laiku bija atlidojis uz Latviju, lai dabūtu jaunu pasi, jo iepriekšējai tuvojās termiņa beigas, kā arī, lai sakārtotu lietas par pensijas saņemšanu un izveidotu elektronisko parakstu, viņš žurnālam "Kas Jauns" stāstīja, ka Spāniju par savu pašreizējo mītnes vietu izvēlējies, jo tur ir veselībai labvēlīgāks klimats un visu gadu ir iespēja spēlēt golfu.

Uz Jāņa Jurkāna bērnības drauga Jūlija Krūmiņa jaunās viesnīcas "Stories" atklāšanas svinībām Linda Apse, eleganti posusies, ar grandiozu rožu klēpi, ieradās viena. Jānis uz Latviju nav varējis atbraukt, jo pašlaik viņš, varētu teikt, ir jaunais tētis. Proti, nesen Jurkāns no Madrides pārvedis melnu kaķēnu, kam dots vārds Toms.

foto: no privātā arhīva
“Toma dēļ Jānis nevar tagad braukt uz Latviju," saka Linda.

“Toma dēļ Jānis nevar tagad braukt uz Latviju. Viņš kā sunītis seko Jānim ik uz soļa. Jānis pat pēc golfa spēlēšanas ar večiem vairs nedzer kafiju, jo jābrauc mājās pie sava kaķu puikas,” sirsnīgi smaidot, stāsta Linda.

foto: no privātā arhīva
Jānis Spānijā.

Krūmiņa svinībās Linda Apse gan nejutās vientuļa, jo pasākumā bija sastopami daudzi pazīstami ļaudis. Vispirms Linda ar jaunā projekta īstenošanu apsveica Jūliju Krūmiņu, pēcāk krietnu brīdi pavadīja saviesīgās sarunās pie viena galdiņa ar eksprezidentu Valdi Zatleru, bet dienas turpinājumā cits aiz cita ar dāmu aprunāties nāca kāds no dzīru prominentajiem viesiem, tostarp miljonāri Jevgeņijs Gombergs, Gunārs Ķirsons, Juris Savickis un citi.

Linda Apse atpūšas Jūlija Krūmiņa viesnīcas "Stories" atklāšanā

Kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna mīļotā sieviete Linda Apse, kura šoreiz viena atbraukusi no Spānijas uz dzimteni, uzņēmēja Jūlija Krūmiņa ...

gallery icon

Kā zināms, Linda Apse arī ir turīga sieviete. Pēc šķiršanās no vīra stomatoloģijas klīnikas Adenta dibinātāja Pētera Apses nesen viņa par 660 tūkstošiem eiro komponistam Kārlim Lācim pārdeva savu māju Mežaparkā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!