foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Jūrmalā blakus Laimas Vaikules mājai atrodas savrupnams "Villa Alla". Kas tajā dzīvo?
Laima Vaikule un Alla Pugačova ir senas draudzenes.
Slavenības
2023. gada 7. augusts, 06:33

Jūrmalā blakus Laimas Vaikules mājai atrodas savrupnams "Villa Alla". Kas tajā dzīvo?

Žurnāls "Kas Jauns"

Zinot par dziedātājas Laimas Vaikules sirsnīgo draudzību ar Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu, rodas jautājums - vai tiešām abas skatuves mākslinieces Jūrmalā ir kļuvušas par kaimiņienēm?

Laima Vaikule Jūrmalā jau daudzus gadus dzīvo elitārā un modernā privātmājā Bulduru prospektā.

Tā izskatās Laimas Vaikules īpašumā 2019. gada vasarā

Tā izskatās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules Jūrmalas īpašumā 2019. gada vasarā.

gallery icon

Ne reizi vien viņa savā greznajā un stilīgajā namā un pagalmā ir uzņēmusi kā latviešu, tā citzemju mūziķus, gan rīkojot mēģinājumus savam festivālam "Laima Rendezvous", gan tiekoties tur, lai vienkārši kopā jauki pavadītu laiku. Ik vasaru regulāri ciemiņi Vaikules sētā bijusi dziedātāja Alla Pugačova ar vīru, spožo humoristu Maksimu Galkinu.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", jūrmalnieki un kūrortpilsētas viesi, kam patrāpījies iet vai braukt garām Laimas Vaikules mājai, ievērojuši, ka blakus esošajai ēkai ir parādījies izteiksmīgs uzraksts "Villa Alla", kas iepriekš tur netika manīts.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Šis fakts kļuvis par pamatu runām, ka, iespējams, Krieviju pametusī dziedātāja Alla Pugačova ir iegādājusies īpašumu līdzās Vaikulei. Daži avoti gan šo pieņēmumu noraida, apgalvojot, ka patiesībā mājas īpašniece esot cita Alla no Krievijas, absolūti nesaistīta ar šovbiznesu. Tikmēr citi pauž pārliecību, ka zemesgabals ar ēku pieder Krievijas baleta grupas "Todes" dibinātājai, horeogrāfei Allai Duhovai, taču Jūrmalas mājā dzīvojot viņas mamma, kamēr pati saimniece uzturoties citā mājā Mežaparkā.

Pēc valsts datorizētajā Zemesgrāmatā publiski pieejamās informācijas, Laimas Vaikules kaimiņmāja patiešām pieder dāmai, kuru sauc Alla. Taču tā nav nedz Pugačova, nedz Duhova, bet gan Aleksandrova. Īpašuma lielākā daļa – četras piektdaļas – pieder Allai Aleksandrovai, bet viena – Pāvelam Aleksandrovam. Zemesgabals ar ēku 2014. gadā pie šiem ļaudīm nonācis par 1 315 000 eiro. "Villa Alla" uzraksts uz nama fasādes gan uzlikts tikai nesen.

Starp citu, pirms vairākiem gadiem “kripatiņa” no kaimiņsētas zemesgabala piederējusi arī Laimai Vaikulei, un mazliet vairāk par 200 kvadrātmetru plašo teritoriju dziedātājai izdevies oficiāli pievienot savam īpašumam. Tikmēr blakus Laimas žogam uz otru pusi esošais zemesgabals jau vairākus gadus ir izlikts pārdošanā, taču līdz šim savu pircēju tā arī nav sagaidījis.

"Laima Rendezvous Jūrmala 2023" festivāla pēdējā diena

Svētdien, 30. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā noslēdzās festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala". Dziedātājas draugi, kā arī citi pasākuma viesi devās baudīt ...

gallery icon

Savukārt Alla Pugačova, kas jau ieradusies Jūrmalā ar ģimeni – gan vīru Maksimu Galkinu, gan bērniem Elizabeti un Hariju, – atkal esot iekārtojusies uz dzīvošanu "Villā Marta", kura piederēja "Parex bankas" dibinātāja Viktora Krasovicka ģimenei, bet it kā tika pārdota kādam Krievijas bagātniekam no ASV.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon