foto: MEGA / Vida Press
Prinča Viljama divi vārdi par Meganu lika princim Harijam eksplodēt
Princis Viljams (no kreisās), Megana Mārkla un princis Harijs 2018. gada aprīlī, apmeklējot piemiņas dievkalpoojumu Vestminsteras abatijā Londonā.
Slavenības
2023. gada 2. oktobris, 17:33

Prinča Viljama divi vārdi par Meganu lika princim Harijam eksplodēt

Jauns.lv

Saskaņā ar grāmatā rakstīto, princis Viljams brīdinājis brāli princi Hariju, lai viņš nesasteidz attiecības ar Meganu Mārklu abu romāna sākumposmā, taču nenotika pēc Viljama plāna.

Prinča Viljama un prinča Harija nesaskaņas ir ieilgušas jau vairāku gadu garumā.

Baumas par nesaskaņām sāka izplatīties neilgi pēc tam, kad Harijs apprecējās ar Meganu Mārklu 2018. gadā. Savukārt gadu vēlāk jaunākais no brāļiem apstiprināja šīs nesaskaņas ITV dokumentālās filmas laikā, kur teica, ka viņš un Viljams ejot “atšķirīgus ceļus”. Pāra saltajās attiecībās pēdējo gadu laikā ir bijis daudz uzliesmojumu – un, kā vēstīts grāmatā, viens no tiem notika, kad Viljams mēģināja sniegt brālīgu padomu Harijam, taču viss nenotika tā, kā bija plānots.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon

Harija un Meganas biogrāfiskajā grāmatā “Finding Freedom” teikts, ka Viljams baidījies, ka viņa brālis ir “iekāres apmāts” un tāpēc viņš cenšas pēc iespējas ātrāk apprecēt Meganu. Darba līdzautori apgalvo, ka Saseksas hercogu saniknojis brāļa teiktais, ko viņš uztvēris kā Viljama “snobisku” attieksmi pret līgavu.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Kerolaina Duranda un Omids Skobijs apgalvo, ka Hariju esot aizvainojis Viljama nelūgtais padoms “atvēlēt tik daudz laika, cik nepieciešams, lai iepazītu šo meiteni”. Pēc autoru teiktā, Viljams bijis priecīgs par brāli, viņš “tikai gribējis pārliecināties, ka Harijs nav iekāres apžilbināts”. Bet viņa jaunākais brālis apvainojies un viņu sadusmojuši vārdi “šī meitene”, ko viņš interpretējis kā “snobisku un pazemojošu” frāzi.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon

Sākoties Viljama un Harija ieilgušajām nesaskaņām, ilgu laiku tika uzskatīts, ka Viljama sieva Velsas princese Ketrīna ir miera nesēja ģimenē, kas centusies panākt brāļu izlīgumu. Tomēr Harijs savos pretrunīgi vērtētajos memuāros “Liekais” (“Spare”) vērsies pret savu svaini. Grāmatā un vairākās intervijās, ko viņš sniedza, lai to popularizētu, Harijs pārmeta Ketrīnai viņa sievas Meganas “stereotipizēšanu”. Viņš apgalvoja, ka Keitas uzvedība radījusi barjeru un pastāstīja par strīdu ar līgavas māsu kleitām viņu kāzās, kas novedis Meganu līdz asarām.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon

Bijusī BBC karaļnama korespondente Dženija Bonda tagad izteikusies, ka Keitu sāpinājuši un aizvainojuši Harija un Meganas uzbrukumi, un maz ticams, ka viņu domstarpībās tuvākajā laikā varētu tikt atrisinātas. Sarunā ar žurnāla ar “OK!” britu izdevumu, viņa norādījusi: “Kad tu nāc no laimīgas, saliedētas ģimenes – kā Ketrīna – ir neticami grūti saprast, kā cilvēki var kļūt sveši.”

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

“Es domāju, ka viņa ticēja, ka šo plaisu var izlīdzināt, un pēc prinča Filipa bērēm mēs redzējām viņu runājam ar Hariju, un acīmredzami mudinām Viljamu darīt to pašu. Bet mēs tagad zinām, ka tas nesanāca. Patiesībā Viljamam un Harijam tūlīt pēc bērēm bija dedzīgs strīds. Pienāk brīdis, kad ir jāsamierinās, ka laimīgas ģimenes nav spēle, ko var spēlēt ikviens.”

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon

“Ketrīnu ir sāpinājis un aizvainojis tas, ko pateica Harijs un Megana, taču viņa un Viljams ir ļoti spēcīga komanda, un man ir aizdomas, ka kopā viņi ir nonākuši pie secinājuma, ka tuvākajā laikā nevar izlīdzināt nesaskaņas ar Hariju. Viņi ir slēguši šādu varbūtību un nolēmuši turpināt savu dzīvi.”

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon