Slavenības
2023. gada 1. decembris, 20:33

VIDEO: Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis stāsta, kā aizgājuši no grupas "Jumprava"

Jauns.lv

Sarunu raidījumā "Pasaki to skaļi" viesojās mūziķi un draugi Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis, kuri kopīgi darbojušies grupās "Jumprava" un "Lādezers". Atklātā sarunā abi raidījuma varoņi atceras notikumus un sajūtas, kuras pārņēmušas, kad paziņojuši par savu aiziešanu no grupas.

"Aigars man piezvana, Ingu, es zinu, ka tu iesi prom, es gribu ar tevi satikties. Mēs aizbraucām uz vienu krogu Rīgā, diezgan daudz sadzērāmies, un Aigars man pateica, ka viņš iet prom no “Jumpravas” arī," atklāj Ulmanis.

Par šādu drauga lēmumu Ingus esot bijis šokā, jo nekas par to neesot liecinājis, lai gan pats personīgi jau bija izlēmis, ka grupu pametīs.

“Pēc koncerta autobusā apsēdāmies un es teicu, ka mums ir jārunā. Tad, kad es izgāju priekšā, visi jau laikam saprata, par ko būs saruna, es pateicu savu sakāmo, un tad piecēlās no autobusa aizmugures Aigars. Un ka viņš pateica, tādu šoku grupā negaidīja neviens," bilst mūziķis.

Tāpat Ulmanis uzskata, ka tas viņiem abiem esot bijis pareizais lēmums, kas ļāvis pārējiem grupas puišiem uzrakstīt ļoti spēcīgus skaņdarbus. Tas esot bijis kā grūdiens ikvienam.

Grupas "Jumprava" 30 gadu jubilejas koncerts koncertzālē "Palladium Rīga"

2014. gada 13. novembrī koncertzālē "Palladium Rīga" notika grupas "Jumprava" 30 gadu jubilejas koncerts, kurā uzstājās arī grupa "Aurora".

gallery icon