foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
FOTO: vērienīgākie pašmāju šovbiznesa notikumi 2023. gadā
Sarkanais paklājs
2023. gada 28. decembris, 05:57

FOTO: vērienīgākie pašmāju šovbiznesa notikumi 2023. gadā

Jauns.lv

Spožas pirmizrādes, krāšņi koncerti, trakulīgas ballītes un vērienīgi burziņi - aizraujošu notikumu, kuros pulcējās pašmāju slavenības, aizvadītajā gadā netrūka.

Galkins, Pugačova un pašmāju slavenības Vaikules festivālā

Jūlijā Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, simtiem cilvēku steidza uz Laimas Vaikules festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" koncertu.

«Laima Rendezvous Jūrmala» viesi un koncerts. 28.07.2023.

Piektdien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, simtiem cilvēku steidza uz Laimas Vaikules festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncertu. Viesu vidū ...

gallery icon

Viesu vidū bija manāmi zināmi ļaudis no Latvijas, taču viņu vidū bija arī tādas slavenības kā Maksims Galkins un Alla Pugačova.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Krūmiņš pulcē elitāru publiku savas viesnīcas atklāšanā

Jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, kurš sirsnīgi sagaidīja savus viesus.

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon

Savukārt decembrī Jūlijs Krūmiņš ar vērienīgu balli un trijiem simtiem viesu nosvinēja savu 80 gadu jubileju.

Jūlija Krūmiņa 80. jubilejas svinības

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš plašā draugu un viesu lokā 2023. gada 12. decembrī atzīmēja savu 80. dzimšanas dienu.

gallery icon

Pēc divu gadu pauzes atkal ar vērienu izskan Imantdienas

Pēc divu gadu pauzes 1. jūlijā krāšņi izskanēja Imantdienu koncerts, kas pulcēja daudzus tautā iemīļotus skatuves māksliniekus Vecpiebalgas gleznainajā Alauksta estrādē.

Ballētāji plosās Mākslas akadēmijas karnevālā

Ar košiem un izdomas bagātiem tērpiem, jaudīgiem koncertiem un trakulīgām dejām februārī noritēja Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls “Rītausmas fortūna". Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls jau gadu desmitiem pulcē radošas personības, ballīšu lauvas un burziņu cienītājus.

Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

Pēc Covid-19 izraisīta vairāku gadu pārtraukuma, Latvijas Mākslas akadēmijā atgriezies leģendārais karnevāls.

gallery icon

Līksmība un dejas elektroniskās mūzikas festivālā

Mežaparka Lielajā estrādē jūnijā pirmo reizi norisinājās elektroniskās deju mūzikas un papildinātās realitātes festivāls "Unreal Music Festival", pulcējot ārzemju dīdžejus un pašmāju populārākos šī žanra pārstāvjus.

Košs svinētāju bariņš "Radio SWH" jubilejā

Ar vērienīgu ballīti, sabiedrībā pazīstamiem un svarīgiem ļaudīm, un uz jautras nots maijā nosvinēta "Radio SWH" 30 gadu ballīte.

Radio "SWH" 30 gadu jubilejas ballīte

Ar vērienīgu ballīti, sabiedrībā pazīstamiem un svarīgiem ļaudīm, un uz jautras nots 2023. gada 16. maijā tika nosvinēta radio “SWH” ...

gallery icon

30 - arī "Radio Skonto"

Bet decembrī savu 30 gadu jubileju svinēja "Radio Skonto". Pasākumā par muzikālo atmosfēru rūpējās Laima Vaikule, Prāta Vētra, Intars Busulis, Dons un daudzi citi mākslinieki.

"Radio Skonto" ar vērienu nosvin 30 gadu jubileju

1. decembrī "Radio Skonto" svinēja savu 30 gadu jubileju. Pasākumā par muzikālo atmosfēru rūpējās Laima Vaikule, Prāta Vētra, Intars Busulis, ...

gallery icon

Nosvin Ulda Dumpja 80

3. oktobrī uz Latvijas Nacionālā teātra lielās skatuves pulcējās teātra kolektīvs un viesi, lai godinātu Uldi Dumpi 80. jubilejā.

80. jubilejā sumināts izcilais aktieris Uldis Dumpis

3. oktobrī uz Latvijas Nacionālā teātra lielās skatuves pulcējās teātra kolektīvs un viesi, lai godinātu Uldi Dumpi 80. jubilejā.

gallery icon

Sabiedrībā zināmas dāmas demonstrē peldkostīmus

"Riga Fashion Week" ietvaros sabiedrībā zināmas lēdijas - Dagmāra Legante-Celmiņa, Agnese Zeltiņa, Linda Samsonova, Dace Krieviņa-Bahmane, Laura Saulīte, Patrīcija Vavilova un citas prezentēja Elīnas Štobes zīmola "SLOW Beachwear" jaunumus.

Sabiedrībā zināmas dāmas demonstrē peldkostīmus

Riga Fashion Week ietvaros sabiedrībā zināmas lēdijas - Dagmāra Legante, Agnese Zeltiņa, Linda Samsonova, Dace Krieviņa-Bahmane, Laura Saulīte, Patrīcija Vavilova ...

gallery icon

Trakulīga ballīte "Skapī"

Martā notika jaunas, iekļaujošas kultūrvietas “Skapis” atklāšanas pasākums. "Skapis" esot iekļaujoša kultūrvieta, kuras vadītāji un radošie iedvesmotāji Ieva un Bruno paši ir kvīri un mērķtiecīgi rūpēsies par tieši kvīru kopienai draudzīgu vidi.

Jaunās kvīru kultūrvietas "Skapis" atklāšanas pasākums

Ceturtdien, 2.martā “Piena” vietā notika jaunas, iekļaujošas kultūrvietas “Skapis” atklāšanas pasākums.

gallery icon

Leģendārs darbs Nacionālajā teātrī

Latvijas Nacionālajā teātrī septembrī pirmizrādi piedzīvoja Raiņa un Justīnes Kļavas muzikālā satīra "Spēlēju, dancoju" Elmāra Seņkova režijā — latviešu literatūras klasiķa 1915. gada luga ieguvusi mūsdienīgu elpu.

Sabiedrībā pazīstamas personas noskatās muzikālās satīras "Spēlēju, dancoju" pirmizrādi Nacionālajā teātrī

Sabiedrībā pazīstamas personas noskatās Elmāra Seņkova režisētās muzikālās satīras "Spēlēju, dancoju" pirmizrādi Nacionālajā teātrī

gallery icon

Kultūras ļaudis līksmo "Spēlmaņu naktī"

Novembrī Dailes teātrī tika aizvadīta "Spēlmaņu nakts", kur par Gada lielās formas izrādi tika atzīta "Malleus Maleficarum. Jaunais līgums". Gada mazās formas izrādes titulu saņēma iestudējums "Nelabie. Pēc Dostojevska". Par mūža ieguldījumu teātra mākslā balvas šogad pasniegta Latvijas Nacionālā teātra aktrisei Lolitai Caukai un Valmieras Drāmas teātra aktierim Agrim Māsēnam.

"Spēlmaņu nakts" balvas pasniegšanas ceremonija 2023

Par gada labāko režisoru "Spēlmaņu nakts" ceremonijā, kas šodien norisinājās Dailes teātrī, atzīts Elmārs Seņkovs. Ar "Spēlmaņu nakts" balvu par ...

gallery icon

Operā - Hermaņa "Jenūfas" pirmizrāde

Februārī Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika operas "Jenūfa" pirmizrāde Alvja Hermaņa režijā.

Alvja Hermaņa iestudētās "Jenūfas" pirmizrāde 2023. gada februārī

2023. gada 23. februārī Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika "Jenūfa" pirmizrāde Alvja Hermaņa režijā.

gallery icon