foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Pēc skūpsta naktsklubā "Playboy" modele nosauc Leonardo Dikaprio par "vecu un dīvainu"
Aktierim Leonardo Dikaprio šā gada novembrī būs 50. dzimšanas diena, bet meitenes viņam joprojām nekad nav vecākas par 25 gadiem.
Slavenības
2024. gada 1. marts, 18:20

Pēc skūpsta naktsklubā "Playboy" modele nosauc Leonardo Dikaprio par "vecu un dīvainu"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

“Playboy” modele Hīke Koningsa publiski kritiski izteikusies par Holivudas zvaigzni Leonardo Dikaprio un viņa intīmajām prasmēm pēc tam, kad aktieris viņu noskūpstījis kādā naktsklubā Losandželosā.

22 gadus vecā Hīke apgalvo, ka viņa bučojusies ar 49 gadus veco Holivudas aktieri naktsklubā, kur var iekļūt tikai ar ielūgumiem, taču pēc šī skūpsta nosaukusi Leo par “pārāk dīvainu un pārāk vecu”.

Modele, kura pozējusi “Playboy” holandiešu izdevuma vākam, publiski pastāstījusi par vakaru, kad satikusi “Oskara” balvu saņēmušo aktieri.

Hīke sacīja: “Tas notika slepenā klubā Losandželosā, tādā, kur var iekļūt tikai ar ielūgumu. Es redzēju viņu, sēžam melnā hudijā un melnā cepurē, un mēs saskatījāmies.”

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Modele pastāstīja, ka Leo menedžeris aizvedis viņu pie zvaigznes galda un teicis: “Leo grib ar tevi parunāt.”

Hīkes stāstītais kārtējo reizi apstiprina Leo reputāciju par to, ka viņš tiekas tikai ar modelēm, kuras jaunākas par 25 gadiem, par ko “Titānika” zvaigzne pats reiz atzinies, ka ir “vainīgs” šādā grēkā.

Pēc sarunas abi vienojušies skūpstā, bet Heike aktiera skūpstu raksturojusi kā viduvēju: “Tas bija ok, bet noteikti ne labākais, kāds man ir bijis.”

Pēc tam viņa uzaicināta doties uz mājām kopā ar aktieri, taču noraidījusi šo piedāvājumu.

Hīke sacīja: “Viņa reakcija parādīja, ka ir ļoti šokēts. Protams, viņš pie tā nav pieradis. Kad teicu, ka nepazīstu viņu pietiekami labi, viņš atbildēja mīlīgi. Visu cieņu!”

Bet modele piebilda: “Pēc tam viņš vērsās pie citas meitenes un aizveda viņu pie sevis uz mājām.”

Hīke stāstīja, ka, lai gan viņa nav pārgulējusi ar Leo, viņai bijušas vairākas draudzenes, kuras pavadījušas nakti ar aktieri un apgalvojušas, ka guļamistabā viņam ir vairākas apšaubāmas vēlmes.

Modele teica: “Viena draudzene stāstīja, ka seksa laikā viņš atstāj ausīs austiņas, jo nevēlas viņu dzirdēt. Un vēl kāda teica, ka Leo pat uzlicis viņai uz galvas spilvenu.”

Nobeigumā glītā blondīne atzina: “Nē, Leo ir pārāk dīvains un pārāk vecs.”