foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Bijusī TV dīva Anna Rozīte tagad strādā par uztura speciālisti
Repera Gustavo grāmatas atvēršanas svētki bija viens no retajiem publiskajiem pasākumiem pēdējos gados, kur sabiedrībā iznāca bijusī TV zvaigzne Anna Rozīte.
Slavenības
2024. gada 11. marts, 11:11

Bijusī TV dīva Anna Rozīte tagad strādā par uztura speciālisti

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Pēc daudzu gadu pārtraukuma savulaik tik populārā TV šovu vadītāja Anna Rozīte atkal iznākusi sabiedrībā. “Es pat satraucos, kā tas būs, jo sen neesmu bijusi starp šovbiznesa cilvēkiem,” atklāta ir viņa.

Anna sen vairs nav šovbiznesā - pagājuši jau desmit gadi, kopš viņa kopā ar Lauri Reiniku vadīja TV šovu "Kora kari 3".

Annai Rozītei – 30!

gallery icon

“Es tagad esmu uztura speciāliste, tāpēc pa pasākumiem daudz nestaigāju,” paskaidro Anna un žurnālam "Kas Jauns" izstāsta, kāpēc tik kardināli nomainījusi nodarbošanos – no šovu un pasākumu vadītājas uz uztura speciālisti: “Mani jau sen interesēja uztura ietekme uz veselību, apzinājos, ka ēdiens iespaido pašsajūtu. Bet, kad internetā interesējos par šo tēmu, sapratu, ka tur ir ļoti dažāda un pat pretrunīga informācija. Lai iegūtu visprecīzāko un patiešām akadēmisku informāciju, nolēmu studēt Rīgas Stradiņa universitātē uzturzinātni. Sākumā mācījos tikai pašai sev, bet, kad ieguvu bakalaura grādu, sapratu, ka ieguldījums studijās bijis liels, mācības bija ļoti pamatīgas, tāpēc nolēmu iegūtās zināšanas nodot citiem cilvēkiem un viņiem palīdzēt. Tā nu jau dažus gadus esmu uztura speciāliste.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Repera Gustavo grāmatas atvēršanas svētki bija viens no retajiem publiskajiem pasākumiem pēdējos gados, kur sabiedrībā iznāca bijusī TV zvaigzne Anna Rozīte.

Vai darbs šovbiznesā Annu vairs nevilina, vai viņa nealkst atgriezties TV ekrānos? “Jā, tas bija lielisks laiks, tajā visā bija savs šarms, un man ļoti patika šis darbs. Pēdējā laikā mani gan atkal sāk aicināt vadīt dažādus pasākumus. Es pat esmu izbrīnījusies par to! Ilgus gadus nebija šādu piedāvājumu, jo, gluži saprotams, biju izkritusi no aprites, neizgāju sabiedrībā, bet te pēkšņi par mani atcerējušies. Interesanti! Šogad par mani kā iespējamo pasākumu vadītāju ir interesējušies jau kādi četri pieci cilvēki. Nezinu, kā tas viss izvērtīsies, cik pasākumu vadīšu, bet pēc ilgākām pārdomām esmu izlēmusi, kāpēc gan ne! Jo man patika šis darbs! Vai atgriezīšos šovbiznesā, nezinu, laiks rādīs,” atbild kādreizējā TV dīva, kam repera Gustavo grāmatas atvēršanas svētki bija viens no retajiem publiskajiem pasākumiem beidzamajos gados, kad bijusī TV zvaigzne iznāca sabiedrībā.

Repera Gustavo autobiogrāfijas atklāšanas svētki

2024. gada 28. februārī Rīgā, mākslas centrā "Zuzeum" reperis Gustavo prezentēja savu autobiogrāfiju "Beidzot! – dziesmu teksti un starpgadījumi".

gallery icon