Labākie tērpi “Oskara 2024” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
Sarkanais paklājs
2024. gada 11. marts, 15:11

Gliteri, fliteri un metālisks spīdums. Labāk ģērbtās slavenības mirdz “Oskara” ceremonijas vakarā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sarkanais paklājs Holivudas “Dolby” teātrī svētdien mirdzēja, zvaigznēm ierodoties uz “Oskara” ceremonijas vakaru. Netrūka bagātīgu flitera rindu, spožu akcentu un pārsteidzošu metāliska efekta tērpu.

Lupitas Njongo “Armani Privé” kleita, Gabrielas Junionas žilbinošais “Carolina Herrera” tērps un Mišelas Jo pēc pasūtījuma darinātā “Balenciaga” vakarkleita bija vieni no mirdzošajiem tērpiem šā gada “Oskara” balvu ceremonijas vakarā.

Filmas “Bārbija” aktrise Amerika Ferrera bija izvēlējusies metāliskas krāsas tērpu, dodot priekšroku magi rozā tērpam, ko darinājis modes nams “Atelier Versace”, savukārt viņas kolēģe un galvenās lomas atveidotāja Margota Robija šoreiz bija atturējusies no bārbiju rozā krāsas (kopš filmas iznākšanas tas novērots reti) un uz sarkanā paklāja ieradās mirdzošā melnā “Versace” kleitā.

Šā gada balvu sezonā tērpos novērots daudz ziedu motīvu, drosmīgu izgriezumu un caurspīdīguma, taču “Oskara” ceremonijas vakarā, dominēja jauna tēma: nāriņas šiks.

2024. gada "Oskara" ceremonijas viesi

Aizvadītajā naktī ASV norisinājās tradicionālā Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija.

gallery icon

Anjas Teilores-Džojas tērpā bija jaušami gliemežvāku un ķemmīšu motīvi. Modes nama “Christian Dior” augstās modes kolekcijas tērpam autori iedvesmojušies no Botičelli darba “Venēras dzimšanas”. Savukārt labākās aktrises kategorijā nominētā Kerija Maligena pasākumu apmeklēja pēc pasūtījuma darinātā “Ballenciaga” vakarkleitā ar elegantu nāriņas stila svārku daļu. Emma Stouna apbūra ar vidukli akcentējošu nāriņas silueta tērpu, ko pēc pasūtījuma darinājis modes nams “Louis Vuitton”, bet Heilija Steinfīlda izskatījās ēteriski jūras putu zilzaļā tērpā, ko radījis modes nams “Elie Saab”.