Daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmizrāde

Kinoteātrī "Forum Cinemas" 26. februārī pirmizrādi piedzīvoja pašmāju daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmās divas sērijas.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 24. marts, 06:45

Aktieris Igors Šelegovskis sācis attiecības ar TV un interneta slavenību

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieris un reperis, šobrīd populārās filmas "Padomju džinsi" ļaunā čalīša VDK aģenta lomas atveidotājs Igors Šelegovskis bauda randiņu periodu ar atraktīvā gatavošanas raidījuma "Virtuve bez kāposta" vadītāju, producenti un digitālā satura veidotāju Nansiju Garkalni.

Simpātiskās dāmas kompānijā Igors Šelegovskis ieradās uz filmas "Padomju džinsi" pirmizrādes svinībām, un abu savstarpējie skatieni un jūtu izpausmes nepārprotami liecināja par skaista iemīlēšanās perioda sākumu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Nansija, kura pati ir daudzpusīga un mākslinieciska jauniete, bija ieradusies atbalstīt aktieri filmas pirmizrādē.

Aktiera jaunā draudzene Nansija Garkalne ir Latvijas Televīzijas un "YouTube" raidījumu, kā arī pasākumu vadītāja. Īsts hits ir viņas vadītais un veidotais gatavošanas raidījums "Virtuve bez kāposta", kam nupat noslēgusies trešā sezona.

Par to, vai Latvijas Nacionālā teātra aktiera Igora Šelegovska un Nansijas Garkalnes satikšanās norisinājusies, sastopoties radošos projektos, Nansija teic: “Nē, profesionālās lietas tur nebija ne tuvu. Mūsu satikšanās bija totāla liktenīga nejaušība!”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Igors un Nansija.

Pāris nesen kopā bija izgājuši, arī apmeklējot teātri. Viņi Latvijas Nacionālajā teātrī noskatījās jauniestudēto izrādi "Heda Gablere. Atgriešanās" un pēc tam piedalījās režisoram Edmundam Freibergam organizētajās 75. jubilejas svinībās.

"Heda Gablere. Atgriešanās" pirmizrāde Latvijas Nacionālajā teātrī

2024. gada 6. martā Latvijas Nacionālajā teātrī notika Henrika Ibsena drāmas "Heda Gablere. Atgriešanās" pirmizrāde.

gallery icon

Starp citu, Nansijas šā gada mērķis nopietni pievērsties mūzikai. Jau pērn viņa sadarbībā ar mūziķi Rūdolfu Macatu laida klajā dziesmu "Strāva", kas pat tika atskaņota radiostacijās.