foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Jurģa Liepnieka meita pēc septiņu gadu pauzes satiek mammu
Mammas un meitas satikšanās pēc septiņu gadu pauzes.
Slavenības
2024. gada 25. marts, 06:14

Jurģa Liepnieka meita pēc septiņu gadu pauzes satiek mammu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Sabiedrisko attiecību speciālista un rakstnieka Jurģa Liepnieka un modes mākslinieces Diānas Urtānes laulībā dzimusī meita Hēra sākotnēji pēc vecāku šķiršanās dzīvoja ar mammu, taču kādā brīdī tika pieņemts lēmums, ka bērns dzīvos ar tēti. Pēc septiņu gadu šķirtības atjaunojušās nu jau pieaugušās meitas un mammas attiecības.

“Manas lūgšanas (septiņu gadu garumā) nu ir sadzirdētas, viņa ir atgriezusies manā dzīvē... Esmu ļoti, ļoti laimīga,” ar šādiem priecīgiem notikumiem savā "Instagram" profilā klajā nākusi dizainere Diāna Urtāne-Zlidne.

Žurnālam "Kas Jauns" sazinoties ar Diānu, viņa atklāj, ka visu jau ir izteikusi ar savu vēstījumu sociālajā platformā. “Tas ir mans notikums, un paturēšu to sev. Man viss ir labi,” viņa lakoniski komentēja tikšanos ar meitu.

Sākotnēji pēc vecāku Diānas un Jurģa šķiršanās abu meitiņa Hēra dzīvoja pie mammas un ciemojās arī pie tēta. Kad Diānai izveidojās jaunas attiecības ar mūziķi un TV raidījumu vadītāju Kasparu Zlidni un abi bija sagaidījuši ģimenes pieaugumu, Diāna priecājās, ka Hēra, kas tobrīd bija sešus gadus veca, sirsnīgi uzņem māsiņas Luīzes ienākšanu dzīvē. Taču laika gaitā kļuva zināms, ka Hēra vairs nedzīvo ar mammu, bet gan ar tēti Jurģi. Diānas Urtānes-Zlidnes attiecībās ar Kasparu Zlidni ir dzimušas divas meitas: Luīze un Laima Roze.

Laika gaitā Hērai nostiprinājās ļoti sirsnīgas un ģimeniskas attiecības ar Jurģa Liepnieka otro sievu, uzņēmēju Ilzi Elizabeti Liepnieci. Kad pāris precējās, Hēra bija aptuveni astoņus gadus veca. Kuluāros runāja, ka Ilze Elizabete Hēru audzināja kā pašas meitu un ieguldīja visu savu mīlestību un laiku meitenes izaugsmē. Hēra ieguva gan labu izglītību, gan arī apmeklēja paukošanās nodarbības, un šajā sporta veidā ar spēkiem mērojās, pat piedaloties starptautiskās sacensībās.

Savā "Facebook" profilā 2022. gada 28. janvārī Ilze Elizabete par Hēru rakstīja: “Mūsu mīlulītei 16! Tas laiks tik ātri iet…” Tāpat arī Ilze Elizabete iepriekšējos gados bija atspoguļojusi Hēras gaitas soctīklā un saņēmusi virkni komplimentu par meiteni. Piemēram, kādā ierakstā pie kopbildes ar Hēru Liepnieka otrā sieva vēsta: “Var jau būt, ka nav mūsu skaistākā, bet mīļākā gan bildīte – kāda ir, tāda ir. Ar manu mīļo meitiņu Hēruci.”

Taču pagājušā gada pavasarī Liepnieks savā "Facebook" profilā nāca klajā ar paziņojumu: “Arī labajām lietām reizēm pienāk gals, un ir jādodas tālāk. Lai izvairītos no baumām un neskaidrībām, vēlamies pateikt, ka mēs ar Ilzi Elizabeti Liepnieci pēc 16 gadiem kopā, no tiem deviņus – laulībā, esam nolēmuši turpmāk doties dzīvē pa atsevišķiem ceļiem. Mēs paliekam draugi un sadarbības partneri, pilni cieņas un pateicības viens otram par daudzajiem brīnišķīgajiem mirkļiem un lielisko laiku kopā.”