foto: Ekrānuzņēmums no "X".
Slepeni apprecējusies viena no slavenajām Siāmas dvīnēm - Abija Hensela
Trakā pasaule
2024. gada 30. marts, 15:57

Slepeni apprecējusies viena no slavenajām Siāmas dvīnēm - Abija Hensela

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Apprecējusies viena no bijušajām TLC realitātes šovu zvaigznēm - Siāmas dvīne Abija Hensela, liecina sociālajā vidē pieejamā informācija. Abijas mīļotais ir ASV armijas veterāns Džošs Boulings.

Kāzu ceremonija notikusi jau 2021. gadā, taču tikai tagad sociālajos tīklos publiskoti romantiski kadri no skaistā notikuma, vēstī People.com.

34 gadus vecā Abija Hensela pirmo reizi kļuva slavena, kad kopā ar māsu Britaniju 1996. gadā piedalījās Opras Vinfrijas šovā. 2021. gadā viņa salaulājās ar Džošu Boulingu, medicīnas brāli un ASV armijas veterānu, liecina publiski pieejamie dokumenti, kuri ir izdevuma Today rīcībā.

Henselu Facebook profila fotoattēls šķietami izskatās pēc kāzu fotogrāfijas, kurā Siāmas dvīnes tērptas kāzu kleitā, bet Boulings, ģērbies pelēkā uzvalkā, stāv viņu priekšā un tur viņām roku.

foto: Ekrānuzņēmums no "X".

Saskaņā ar Today sniegto informāciju, pašlaik dvīnes ir piektās klases skolotājas un dzīvo Minesotā, kur ir dzimušas un augušas.

Boulinga Facebook lapā ir arī laimīgi attēli, kuros viņš kopā ar dvīnēm bauda saldējumu un ceļo kopā. Turklāt viņa X profilā, kas ir saistīts ar viņa Facebook kontu, ir rakstīts: "Kristietis, tēvs, vīrs, veterāns un neregulārs spēlētājs", kas vedina domāt par vēl vienu priecīgu jaunumu - ģimenes pieaugumu.

Izdevums "People" ir sazinājies ar Abiju un Britaniju Henselām, kā arī ar Boulingu, taču atbildi vēl nav saņēmis.

Henselas ir Siāmas dvīnes, un viņas pieder pie reti sastopama dvīņumāsu paveida - ar divām galvām uz viena ķermeņa. Viņiem ir kopīga asinsrite un visi orgāni zem jostasvietas. Abija kontrolē viņu labo roku un kāju, bet Britnija - kreiso.

Pēc piedalīšanās Opras Vinfrijas raidījumā Henselu dzīve tika dokumentēta TLC realitātes šovā "Abby & Brittany", kas sekoja viņu gaitām, kad viņas gatavojās pabeigt Minesotas Betela koledžu un vēlāk devās ceļojumā pa Eiropu.

"Cilvēki par mums interesējas jau kopš mūsu dzimšanas - acīmredzamu iemeslu dēļ," dvīnes teica astoņu sēriju seriāla pirmajā epizodē, ziņo ABC. "Bet mūsu vecāki nekad neļāva mums to izmantot kā attaisnojumu. Mūs audzināja tā, lai mēs ticētu, ka varam darīt visu, ko vēlamies."

Pēc piedzimšanas ārsti piedāvāja iespēju atdalīt dvīnes. Taču viņu vecāki Patija un Maiks nolēma atteikties no operācijas pēc tam, kad viņiem tika pateikts, ka ir maza iespēja, ka pēc atdalīšanas procedūras izdzīvos abi bērni. 

"Kā jūs varētu izvēlēties starp abiem?" Maiks 2001. gadā ģimenes lēmumu skaidroja intervijā TIME.

Tajā pašā intervijā viņš runāja arī par iespēju, ka Abija un Britanija kādu dienu varētu apprecēties. Meitas jau tagad jautājot tēvam par to, vai kādu dienu varētu atrast vīrus.

Zinot, ka citi dvīņi ir precējušies, viņš nodomāja, kāpēc ne? "Viņas ir izskatīgas meitenes. Viņas ir asprātīgas. Viņām ir viss, izņemot to, ka viņas ir kopā," teica Maiks.