TV personības Lorēnas Sančesas stils

Miljardiera Džefa Bezosa līgava Lorēna Sančesa sabiedrības uzmanību iekarojusi ar ekstravagantiem tērpiem un pašpārliecinātību.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 17. aprīlis, 15:27

Miljardiera Bezosa līgavas satriecošais (un arī mulsinošais) stils. Dziļi dekoltē, mežģīnes un sudrabs

Jauns.lv

Trešā bagātākā pasaules cilvēka (200 miljardi ASV dolāru), "Amazon" dibinātāja Džefa Bezosa līgava Lorēna Sančesa, bijusī žurnāliste un tagad filantrope, mediju un sabiedrības uzmanību iekarojusi ar ekstravagantiem tērpiem un pašpārliecinātību.

Sančesas stila izjūta, ārējais tēls un ekstravagance bieži vien tiek apspriesta medijos un sociālajos tīklos, padarot viņu par redzamu tēlu mūsdienu mediju pasaulē. Par viņu klačojas un sačukstas.

Bezoss un Sančesa pirmo reizi publiski savas attiecības atklāja 2019. gadā. Kopš Bezoss un Sančesa sāka satikties, viņi lielākoties ir slēpuši informāciju par savu kopdzīvi, izņemot fotografēšanos dažādos pasākumos. Kopš saderināšanās, Bezoss ar līgavu parādījies vairākos publiskos pasākumos, bieži vien piesaistot pastiprinātu žurnālistu un sabiedrības uzmanību. Sančesa ne reizi vien izcēlusies ar drosmīgu un juteklisku liktenīgās sievietes tēlu.

Tā, piemēram, 2023. gada septembrī, apmeklējot modes skati, Sančesa un Bezoss bija tērpušies saskaņotā melnā krāsā – kamēr Bezoss valkāja melnas bikses, melnu t-kreklu un vesti, Sančesa bija tērpusies melnā, mirdzošā mini kleitā, savu tēlu papildinot ar sudraba augstpapēžu kurpēm un rotaslietām. Savukārt Dolce & Gabana ballītē, kas notika šī gada janvārī, Bezoss bija tērpies melnā samta uzvalkā, kamēr Sančesas kleita bija daudz drosmīgāka – viņa bija tērpusies melnā, pieguļošā kleitā, kas bija pilnībā izgatavota no caurspīdīgām mežģīnēm. Savu tēlu viņa papildināja ar melnu žaketi un saulesbrillēm. Nesen martā uz “Oskara” afterpārtiju Sančesa bija devusies sarkanā tilla kleitā, kas piesaistīja apkārtējo uzmanību ar savu krāšņumu un dziļu izgriezumu dekoltē zonā.

foto: Mark Sutton/Motorsport Images/Si/Sipa USA/ Vida Press
Lorēna Sančesa apmeklē F-1 sacīkstes Maiami.

Tāpat Bezoss un Sančesa aprīlī piedalījās Baltā nama rīkotajās vakariņās, kas notika par godu Japānas premjerministram Fumio Kišidam. Kamēr Bezoss uz vakariņām bija ieradies tradicionālā melnā smokingā, Sančesa bija tērpusies tumši sarkanā kleitā, kuras augšdaļu rotāja daļēji caurspīdīga korsete, kas krasi kontrastēja ar zīdainajiem svārkiem.

Bezoss iepriekš 25 gadus bija precējies ar Makenziju Skotu, ar kuru viņam ir četri bērni. Sančesai ir trīs bērni no iepriekšējām attiecībām, un viņa 13 gadus bija precējusies ar Holivudas aģentu Patriku Vaitselu, līdz 2019. gadā izšķīrās. ASV interneta tirdzniecības lieluzņēmuma "Amazon" dibinātāja Bezosa bagātība lēšama 200 miljardus ASV dolāru apmērā.