foto: AFP/Scanpix
Pirmo reizi skaistumkonkursā uzvar 60 gadus veca sieviete: viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem
60 gadus vecā skaistumkonkursa uzvarētāja Alehandra Rodrigesa.
Trakā pasaule
2024. gada 28. aprīlis, 14:00

Pirmo reizi skaistumkonkursā uzvar 60 gadus veca sieviete: viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nesen norisinājās skaistumkonkurss "Miss Universe Buenos Aires". Par tā uzvarētāju pirmo reizi līdzīgu konkursu vēsturē kļuva 60 gadus vecā Alehandra Rodrigesa. Viņa apsteigusi 34 kandidātes, kas ir daudz jaunākas par viņu. Par to raksta izdevums "Independent".

Tagad kroņa ieguvēja sacentīsies tālāk nacionālajā konkursā, kas notiks 25. maijā. Interesanti, ka Alehandra kļūs par vecāko sacensību dalībnieci. Taču viņai patīk lauzt stereotipus un aicina visas sievietes ticēt savam skaistumam jebkurā vecumā.

"Esmu ļoti priecīga pārstāvēt jaunu paradigmu skaistumkonkursos, jo atklājam jaunu posmu, kurā sieviete ir ne tikai fizisks skaistums, bet arī cits vērtību kopums. Es domāju, ka tiesneši ieraudzīja manu pārliecību un manu kaisli," savu uzvaru komentēja sieviete.

Viņa arī norāda, ka ir spēka pilna pārstāvēt sieviešu skaistumu tālāk un tic pašas panākumiem.

Interesanti, ka pērn piedalīties skaistumkonkursā tika ļauts tikai konkursantēm, kas bija vecumā no 18 līdz 28 gadiem. Taču šobrīd organizatori norādījuši, ka sieviešu skaistumam vecuma ierobežojumu vairs nebūs.

Kas zināms par Alehandru Rodrigesu

Alehandra strādā par advokāti un žurnālisti. Sieviete piekopj veselīgu dzīvesveidu, sporto un ir ar slaidu augumu. Tomēr savus parametrus viņa nenosauc.

Bet par savas jaunības noslēpumu Rodrigess saka: "Trīs reizes nedēļā nodarbojos ar sportu, reizēm praktizēju badošanos un rūpīgi izvēlos kopjošo kosmētiku."