foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ Vida Press
Aktieri Maiku Maiersu vairs nevar pazīt. Viņš pēc gada pauzes pirmo reizi iziet sabiedrībā
Aktieris Maiks Maierss.
Slavenības
2024. gada 29. aprīlis, 18:28

Aktieri Maiku Maiersu vairs nevar pazīt. Viņš pēc gada pauzes pirmo reizi iziet sabiedrībā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktieris Maiks Maierss, kurš atveidoja ikoniskos tēlus komēdijās par Ostinu Pauersu, ilgāku laiku nebija redzēts izejam sabiedrībā. Nesen komiķis apmeklējis “AFI Life Achievment Awards” ceremoniju Holivudas “Dolby” teātrī, tā ir pirmā viņa publiskā iziešana gada laikā.

Maiks Maierss pārsteidzis klātesošos ar savu jauno izskatu, kad nedēļas nogalē Holivudā apmeklēja “AFI Life Achievment Awards” ceremoniju, kurā tika godināti skatuves mākslinieki par mūža ieguldījumu kinematogrāfijā. Ik gadus vienam aktierim šo balvu piešķir jau kopš 1973. gada. Šogad apbalvojumu par mūža ieguldījumu saņēma aktrise Nikola Kidmena.

Maiks Maierss 2024. gada aprīlī

gallery icon

60 gadus vecais “Ostina Pauersa” filmu aktieris Maiks Maierss uz balvu ceremonijas vakaru ieradās, ģērbies melnā smokingā. Komiķis bija lieliskā noskaņojumā un smaidīja preses fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, vienlaikus mulsinot klātesošos ar savu neatpazīstamo izskatu. Viņam bija īsi apgriezti sirmi mati un dažu dienu bārdas rugāji. Šī bija kanādiešu-britu aktiera pirmā publiskā iziešana pēdējā gada laikā. Maierss, kuru pazīstam arī kā animācijas filmas “Šreks” galvenā varoņa ierunātāju, pēdējo reizi uz ekrāniem redzēts nelielā lomā 2002. gadā iznākušajā Deivida Rasela filmā “Amsterdam”. Šajā pašā gadā Maierss atveidoja lomu “Netflix” miniseriālā “The Pentaverate”, kuru pats radīja un producēja.

Lai gan nav saņemts apstiprinājums par komiskās spiegu sērijas “Ostins Pauers” ceturto filmu, Maiks Maierss uzkurinājis spekulācijas, atsakoties noliegt turpinājuma tapšanu. Pirms diviem gadiem viesojoties “The Jess Cagle Show” pārraidē, Maierss teica: “Es nevaru ne apstiprināt, ne noliegt šāda projekta esamību vai neesamību neatkarīgi no tā, vai tas pastāv vai nepastāv. [Tas ir] neapstiprināts apstiprinājuma apstiprinājums.”