Elita Patmalniece dzimšanas dienu nosvin uz jumta. FOTO
Modes māksliniece Elita Patmalniece ar vērienīgu pasākumu uz „Galleria Riga” jumta nosvinējusi apaļo jubileju un grāmatas "Prieks :) no A līdz Z!" izdošanu.
Slavenības
2014. gada 24. jūlijs, 11:35

Elita Patmalniece dzimšanas dienu nosvin uz jumta. FOTO

Jauns.lv

Modes dizainere Elita Patmalniece draugu pulkā uz „Galleria Riga” jumta terases nosvinējusi 50 dzimšanas dienu un prezentējusi savu grāmatu "Prieks :) no A līdz Z!". Ballītē ieradās daudz sabiedrībā zināmu ļaužu, dziedāts un diets tika uz nebēdu.

Elitas dzimšanas dienā uz skatuves kāpa daudzi mūziķi, kas par godu jubilārei izpildīja viņas mīļākās kompozīcijas. Pasākuma vadītājas lomā iejutās humoriste Baiba Sipeniece-Gavare, bet dziedāja gan mūsu mīļā Olga Rajecka, gan grupa „PeR”, un no Liepājas pat bija ieradies Elitas mīlulis Ainars Virga.

Viesu vidū Kasjauns.lv pamanīja tādas personas kā bijušo hokejistu Sandi Ozoliņu, humoristi un raidījumu vadītāju Janu Duļevsku, mūziķus Uldi Marhileviču, Valteru Frīdenbergu, modes dāmu Agitu Putāni, dīdžeju Ufo un citus.

Mums visiem Elita Patmalniece novēl: "Tie, kas visu laiku domā un domā kaut ko darīt, lai dara! Jāpārstāj vienreiz domāt un jārīkojas! Jāuzdrošinās! Bet tie, kas tikai dara un dara, lai apstājas un padomā, ko īsti viņi dara un kāpēc. Katram jāpiebremzē sava aktīvā puse un jāaktivizē otra puse. Un vēl gribu pateikt, ka mīlestība ir viss. Dzer kafiju, taisi ēst, skaties, kā snieg sniegs, satiec draugus... Visu dari ar mīlestību."

Elita Patmalniece ir modes dizainere, kas veido tērpus skatuves māksliniekiem, teātra un operas izrādēm, viņa ir piedalījusies dažādos projektos TV, reklāmā, laikrakstos un žurnālos. Elita pazīstama arī kā gleznotāja, kura mākslas darbus veido neierastā tehnikā, piemēram, rada divdimensionālas krāsainas, stilizētas ainavas un klusās dabas izšuvumus uz auduma.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica