foto: LETA
"Andelemandelei" aprit 12 gadi, un tā sestdien atsāk rudens sezonu ar "Andelemandele GRAND" Ķīpsalā
"Andele mandele", kas veltīts hipiju modes tematikai.
Mode
2020. gada 18. septembris, 09:34

"Andelemandelei" aprit 12 gadi, un tā sestdien atsāk rudens sezonu ar "Andelemandele GRAND" Ķīpsalā

Karlīna Timofejeva

Sestdien, 19. septembrī, izstāžu hallē "Ķīpsala" norisināsies vērienīgs Dāmu garderobju izpārdošanas pasākums "Andele Mandele GRAND".

Te var ielūkoties pērlēs, kas tiks piedāvātas pārdošanai sestdien Ķīpsalā.

Pērļu Medību galvenā organizātore Līva Jaunozola sola, ka apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties 350 dāmu drēbju skapjos un atrast tur savu "pērli" par ārkārtīgi vilinošām cenām.

Apmeklētāji, kurus organizatori dēvē par "pērļu medniekiem", tiks laipni gaidīti no plkst.11:00 - 17:00, lai pilnībā nodotos andeles vērienam un pērļu medību azartam ! Rūpējoties par pasākuma dalībniekiem un tā apmeklētājiem, organizatori nodrošinās pēc iespējas ērtākus iepirkšanās apstākļus- pasākumam ir rezervēta visa Ķīpsalas lielā halle, savukārt iepirkšanās enerģijas atjaunošanai būs zona, kur iemalkot kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un uzkodas.

Andele Mandele norisinās četras reizes gadā, taču tai papildus nākušas tādas andeles kā "Andelemandele KIDS" (tuvākā gaidāma 10.oktobrī), kur jaunās māmiņas izpārdod mazuļu drēbes, pavasarī - "Special&Cheap Andelemandele", kur visas cenas ir līdz 10 EUR, kā arī īpašās svētku andeles pirms izlaidumu/kāzu laika un jaungada ballēm, kur dāmas tirgo tikai un vienīgi svētku drānas.

Kā katru reizi, pasākumā darbosies labdarbības stūrītis, kur neizpārdotās mantas varēs ziedot labdarības organizācijām, skolām un bērnunamiem.

Ikdienā dāmam ir iespēja 24/7 izpārdot savu garderobi tridzniecības platformā andelemandele.lv, kurai septembrī aprit 4 gadi. Portāls ikdienā pulcē 150 000 reģistrētos lietotājus, katru dienu tiek pievienotas 4000 pērles - īsta iepriekšanās paradīze!

Ieejas maksa pasākumā no plkst. 11:00-15:00, 4 eiro, pēc plkst.15: bezmaksas

Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja pasākumā bezmaksas.

Pasākums tiek rīkots ievērojot visus drošības un kopā pulcēšanās noteikumus.

Ieskats 2017. gada pērļu medībās. 

Vienmēr plaši apmeklētie "Andele Mandele" tirdziņi

gallery icon