2021. gada 2. marts, 04:46

Kristiete ar efektīgu dekoltē - kas īsti ir Elīna Didrihsone, kura nesen soctīklos izraisīja teju īstu karu?

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Kas viņa ir? Kristiete, mākslīgā skaistuma cienītāja un skandalozā influencere Elīna Didrihsone (23), kas, paužot noraidošu attieksmi pret homoseksualitāti, sacēla īstu vētru soctīklos un tika pamatīgi nolinčota.

Didrihsones uzvārds februāra otrajā pusē uz mēles bija daudziem. Par viņu iestājās kā luterāņu, tā katoļu arhibīskapi, paužot savas pārdomas par “dzēšanas kultūru” jeb cancel culture, bet režisoram Alvim Hermanim “Didrihsones gadījums” rosināja nākt klajā ar savdabīgu Jaunā Rīgas teātra ētikas kodeksu.

“Atbalsts nāk no tādiem cilvēkiem, par kuriem nekad dzīvē nebūtu gaidījusi pat, ka mani pasveicina, kur nu vēl uzrakstītu atbalstošus vārdus. Tās ir augstākstāvošas personas, kuru uzmanība man ir ļoti liels gods. Man ir sajūta, ka Dievs mani aizstāv un sargā,” žurnālam "Kas Jauns" savu nedēļu pēc neplānotās ažiotāžas raksturojusi internetā populārā apģērbu veikala īpašniece.

To, cik īsti pelna Elīna Didrihsone un citi mūsdienu influenceri, kā arī citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

 

Nākamā lapa: Veiksmīga uzņēmēja