Dzīvesstils
2023. gada 29. maijs, 16:19

Elīna Vaska-Botere zaļo krāsu apbrīnot dodas uz mežu, nevis uz apģērbu veikalu. Kas vēl viņu iedvesmo?

Žurnāls "OK!"

Aktrise Elīna Vaska-Botere atkal spoži uzmirdzējusi kino. Šoreiz Ināras Kolmanes filmā "Mātes piens", atveidojot māti Astru jaunībā, – viņa atstumj savu jaundzimušo bērnu un nedod tam savu mātes pienu… Darbam un kino Elīnas dzīvē ir nozīmīga loma. Kas vēl aktrisei sagādā prieku un sniedz piepildījumu?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

KLUSUMS. Iespēju robežās vairos ne tikai trokšņu un pļāpu, bet arī mūzikas. Klusumā, kas var būt arī skaļš – esot ārā, dabā –, rodu iespēju atpūtināt prātu, sakārtot domas. Un, jo retāk dzirdu mūziku, jo vairāk prieka tā man nes retajos brīžos, kad apzināti izvēlos to klausīties.

MEŽS. Zaļā ir mana mīļākā krāsa. To gan es dodos apbrīnot uz mežu, nevis uz apģērbu veikalu. 

foto: no privātā arhīva

PASTAIGAS UN PĀRGĀJIENI. Iet un apbrīnot – tā es piepildos spēka. Vislabāk, ja daru to kopā ar mīļotajiem ceļabiedriem. 

foto: no privātā arhīva
foto: no privātā arhīva

KINO. Ja reiz klusums, mežs un ceļš man pret ko jāiemaina, tas ir kino. Vēroju un apdomāju to, kas ir tapis, un sekoju līdzi tam, kas vēl top. Noteikti netiecos redzēt visu, ko rāda uz lielajiem ekrāniem vai straumēšanas platformās. 

IESTĀTIES PAR SEV SVARĪGO. Ja reiz man kas rūp, cenšos par to iestāties ne tikai internetā, bet arī reālajā dzīvē, veicot brīvprātīgo darbu, skandējot protestā vai dodoties gājienā. 

foto: no privātā arhīva

ZIŅAS. Lasu un klausos, jo vēlos būt informēta. Ar ģimeni un ar draugiem dedzīgi pārspriežu visu aktuālo. Spriestspēja ir jāvingrina. 

foto: Agneta Ragauska

KOPĀBŪŠANA. Nav skaistāku brīžu kā tie, kas pavadīti kopā ar vīru (aktieris Reinis Boters – Red. piez.) un mūsu četrkājaino un rejošo draudzeni Laugu. Abi ar vīru nākam no lielām saimēm. Kad vien ir laiks, cenšamies to veltīt ģimenei. Un vēl draugi!

foto: no privātā arhīva
foto: Agneta Ragauska

DARBS. Gandarījumam, ko sniedz radošs darbs un pilnveidošanās, reti kas stāv līdzās. 

foto: Jānis Deinats
Kadrs no filmas Mātes piens.
foto: Jānis Deinats
Kadrs no filmas Mātes piens.

RŪPES PAR SEVI. Laiskot, aizdoties uz spa, atrast laiku manikīram, veselības aprūpei un tā tālāk – ar mainīgu regularitāti, bet tas viss noteikti ierakstās manā ikdienā. 

Tā precējās Elīna Vaska un Reinis Boters

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās