Iznācis žurnāla “Dzīves Stāsti” jaunākais numurs
Dzīvesstils
2023. gada 1. augusts, 15:42

Iznācis žurnāla “Dzīves Stāsti” jaunākais numurs

Jauns.lv

Žurnālā “Dzīves Stāsti” lasi patiesus, sirsnīgus, neparastus, spēka un emocionāla dramatisma piesātinātus dzīvesstāstus, kas atklāj dažādus likteņus un iedvesmo nepadoties.

Talanta stāsts

Aktrise Ance Kukule-Sniķere pārsteidz ar daudzpusību, inteliģenci un cilvēcisko vienkāršību. Un vēl – Ance ir latviešu estrādes leģendas Aijas Kukules meita.

Piedzīvojumu stāsts

“Ja kāds jūras vilks stāsta, ka nekad nav jutis bailes, tad skaidrs, ka kaut kas nav kārtībā ar mentālo veselību vai šis cilvēks melo,” saka kapteinis Dainis Briedis. Kapteinis – šis amats viņam esot uz mūžu.

Optimisma stāsts

Rakstnieks un publicists Ēriks Hānbergs aizrullējis līdz iespaidīgai jubilejai – 29. maijā viņam apritēja 90 gadu.  “Es vienmēr izliekos jaunāks un varošāks. Dzīvojot ar šādu noskaņojumu, es tāds arī kļūstu.”

Izdzīvošanas stāsts

Fahads Almazirli ar sievu un pieciem bērniem ir no Sīrijas; viņi Latvijā dzīvo jau četrus gadus. Visi runā latviešu valodā. Šajā sarunā – par nāves briesmām, bēgot pāri jūrai, un dzīvi Latvijā.

Piemiņas stāsts

Sēru ziņa, ka 65 gadu vecumā mūžībā aizsaukta režisore Inta Gorodecka, šopavasar kā zibens no skaidrām debesīm bija ne vien seriāla “UgunsGrēks” skatītājiem, bet visai radošajai komandai. Kamēr kolēģi plānoja jaunas filmēšanas, tikai tuvinieki zināja par Intas cīņu ar smagu slimību.

Spēka stāsts

“Man jautāja – kā es, nedzirdīgs būdams, varēšot runāt fonētiku, ja es vispār nevaru runāt?” atceras Ivars Kalniņš. “Toreiz neatbildēju. Vēlāk Ojāra Vācieša dzejas vakarā mani lūdza nolasīt viņa dzejoli zīmju valodā. Kad redzēja, kā tas notiek, skeptiķu attieksme mainījās.”

Sirdsgudrības stāsts

“Man ir bijušas divas laulības, bet es sapratu, ka tas nav man,” teikusi aktrise Olga Dreģe, kura šajā pavasarī svinēja 85. dzimšanas dienu. Viņa savu ugunīgo temperamentu iemācījusies ielikt lomās un piekrīt atziņai, ka garīgā dzīve lielākā mērā ir atlaišana nekā pieķeršanās.

Mīlestības stāsts

Bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers un viņa kundze Lilita ir kopā jau vairāk nekā trīsdesmit gadu un ir laimīgi, ka toreiz ļāvās neprātam, neklausot ne citu teiktajam, ne pašu iekšējiem aizliegumiem.

Pēc visās preses tirdzniecības vietās.