foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Mirusi viena no pasaules skaistākajām sievietēm - skaistumkonkursa "Miss World" dalībniece. Viņai bija tikai 26 gadi
"Lido augstu, mazo māsiņ. Vienmēr un mūžīgi," sociālajos tīklos rakstīja Šerikas brālis Maiks de Armass.
Dzīvesstils
2023. gada 17. oktobris, 11:46

Mirusi viena no pasaules skaistākajām sievietēm - skaistumkonkursa "Miss World" dalībniece. Viņai bija tikai 26 gadi

Jauns.lv

Pasauli satriekusi sēru vēsts - 26 gadu vecumā mirusi skaistumkonkursa "Mis pasaule" dalībniece Šerika de Armasa. Viņa zaudējusi cīņu ar smagu slimību.

Šerika de Armasa (Sherika De Armas) 2015. gadā pasaules skaistumkonkursā pārstāvēja Urugvaju. Vietējie mediji ziņo, ka viņa mirusi pagājušajā nedēļā pēc divus gadus ilgas cīņas ar dzemdes kakla vēzi.

Draugi un ģimene emocionāli godinājuši Šerikas de Armasas piemiņu, uzsverot, ka viņa bijusi ne vien skaista sieviete, bet arī sirsnīgs cilvēks, raksta nypost.com. "Lido augstu, mazo māsiņ. Vienmēr un mūžīgi," sociālajos tīklos rakstīja viņas brālis Maiks de Armass. Titula "Mis Urugvaja" īpašniece Karla Romero piemiņas vārdos uzsvērusi, ka Šerika ir bijusi "pārāk laba šai pasaulei, viena no skaistākajām sievietēm, ko esmu satikusi savā dzīvē".

Mirušās tuvs draugs Anto Ciavaglia rakstīja: "Es vienmēr tevi atcerēšos - ar brīnišķīgo mirdzumu tavā sejā." Konkurss "Mis pasaule" 2015. gadā risinājās Ķīnā, un de Armasa neiekļuva labāko trīsdesmitniekā, taču viņa bija viena no sešām 18 gadus vecajām meitenēm, kuras piedalījās konkursā.

Toreiz mediji slavēja viņas "skaisto seju, garo augumu un harizmatisko personību" un sauca viņu par "vienu no Urugvajas jaunajiem daudzsološajiem talantiem".

"Es vienmēr gribēju būt modele – būt skaistuma industrijā, strādāt par modeli reklāmās vai modes skatēs. Man patīk viss, kas saistīts ar modi. Es domāju, ka katras meitenes sapnis ir piedalīties "Miss World". Esmu ļoti priecīga, ka man ir bijusi šī izaicinājumu pilnā pieredze," intervijā kanālam "Univision" sacīja Šerika.

Jaunā, uzņēmīgā sieviete pēc dalības skaistumkonkursā ir nodarbojusies ar citām aktivitātēm, savā skaistumkopšanas studijā "Shey De Armas Beauty Studio" pārdodot personīgās higiēnas, kosmētikas un matu kopšanas produktus. Tiek ziņots, ka viņa arī daudz laika veltījusi "Perez Scremini Foundation", kas ir organizācija, kura palīdz vēža skartajiem bērniem. Arī Šerika pati divus gadus cīnījās ar dzemdes kakla vēzi un 13. oktobrī šo cīņu diemžēl ir zaudējusi.