Cita pasaule
2023. gada 18. decembris, 20:08

Latvijas astroloģe atklāj, kāds būs 2024. gads

Jauns.lv

Latvijas astroloģe Līga Šīrona raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, ko zvaigznes saka par 2024. gadu.

Līga Šīrona nosauca vienu no svarīgākajiem datumiem, kāds būs nākamgad, un tas ir 21. aprīlis! "Šajā dienā divi lieli debesu "puiši" satiksies vienā un tajā pašā punktā, tas notiek reizi 15 gados. Tad Jupiters satiekas ar Urānu. Aprīļa otrā puse ir labs laiks, lai ieviestu savā dzīvē jaunas, augstākas vērtības, kas mums ir svarīgas tagad un nākotnē. Satiksies laime ar nākotni! Tas, kas atbild par stabilām pamatvērtībām - resursiem, dabu, ikdienu un dabas ritmiem. Mūsdienās ļoti liela nozīme ir tehnoloģijām - ikdienišķajam intelektam."

Maijā Jupiters mainīs savu zīmi un valdīs Dvīņu zīmē - būs vairāk komunikāciju, kustības, tāpēc jāmācās kaut kas jauns, jāstaigā, jāiepazīstas ar kaimiņiem, jāzvana radiniekiem, vērts ieskatīties apkārtējos, tos novērtēt, jo iespējamas patīkamas jaunas un atkārtotas tikšanās.

Dvīņi atbild arī par krāpšanu, provokācijām, tāpēc būs daudz jādomā un jāanalizē, lai neuzķertos uz moderno tehnoloģiju viltībām.

Fundamentālas lietas var notikt 2024. gada rudenī, kad aktīvs kļūs Plutons, kas atbild par kariem un konfliktiem, plūdiem, zemestrīcēm. Tomēr Līga cer, ka tas viss novedīs pie demokrātiskiem problēmu risinājumiem, draudzības un intelektuāliem atrisinājumiem, nevis kariem!