foto: Publicitātes foto
Stiliste iesaka 10 spilgtas modes tendences, ko iekļaut garderobē šajā pavasarī
Stila jaunumi
2024. gada 14. marts, 06:31

Stiliste iesaka 10 spilgtas modes tendences, ko iekļaut garderobē šajā pavasarī

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Kā izveidot patiešām stilīgu tēlu un kādiem garderobes elementiem pievērst uzmanību iepērkoties? Padomos dalās stiliste Dace Bahmane.

Kā stilīgi saģērbties šosezon? Labā ziņa – ļoti iespējams jūsu garderobē jau ir vairāki aktuālās modes elementi un to būs viegli atsvaidzināt, jo arī dizaineri seko ilgtspējas tendencēm un, piedāvājot jaunas kolekcijas, neveic krasas izmaiņas. “Šī brīža mode ir ļoti elastīga un ļauj katram piemeklēt savam personīgajam stilam atbilstošāko apģērbu un aksesuārus. Sievišķīgie un elegantie tēli mijas ar dzimumneitrāliem, klasika ar ekstravaganci,” saka modes un dzīvesstila tirdzniecības centra “Spice” stiliste Dace Bahmane.

“Joprojām dominē atsauce uz 2000. gadu modi, un vadošās tendences jau vairākas sezonas pēc kārtas nosaka zīmoli “Miu Miu”, “Saint Laurent” un “Diesel”,” komentējot pavasara/vasaras modes aktualitātes norāda stiliste.

Kā izveidot patiešām stilīgu tēlu un kādiem garderobes elementiem pievērst uzmanību iepērkoties? Lūk, 10 spilgtas pavasara modes tendences, ko vērts paturēt prātā un iekļaut savā garderobē.

Nākamā lapa: Polo krekli