foto: Publicitātes foto
Maksimāla bojātu matu atjaunošana
Skaistums
2024. gada 27. marts, 09:21

Maksimāla bojātu matu atjaunošana

Reklāmas projekts

Matu kopšana mainās! Iepazīstinām ar Wella Professionals ULTIMATE REPAIR – matu atjaunošanas produktu līniju, ko iedvesmojusi ādas kopšana. Mirdzums, spēks un gludi mati – pilna matu iekšējās un ārējās struktūras atjaunošana tikai 90 sekundēs.

Kad mūsu mati ir kārtībā, viss izskatās lieliski. Mēs kavējamies pie spoguļa, smaidām mazliet platāk un jūtam, ka varam stāties pretī visiem notikumiem. Bet bojāti un sausi mati bojā mūsu izskatu un pašsajūtu. Nav brīnums, ka tā ir mūsu galvenā problēma. Neatkarīgi, vai tā ir krāsošana,
veidošana ar karstām ierīcēm, UV stari vai piesārņojums, 9 no 10 sievietēm katru dienu bojā savus matus.

ULTIMATE REPAIR radikāli maina mūsu pieeju matu atjaunošanai.

Līdz šim matu atjaunojošās formulas, galvenokārt, bija vērstas uz iekšējās struktūras atjaunošanu – korteksu. Bet kāpēc tikai tur? ULTIMATE REPAIR ir visaptverošs risinājums, kas atjauno matu saites iekšpusē un arī ārpusē, pateicoties patentētajai tehnoloģijai, apvienojot alfa hidroksi skābi un omega-9.

Populārākais un inovatīvākais produkts: Miracle Hair Rescue — viegls, neizskalojams serums, kas intensīvi atjauno visu veidu matus 90 sekundēs. 

Skaisti gludi mati. Maksimāls spēks. Izcils spīdums. Atjaunojiet matu iekšējo un ārējo struktūru, izmantojot ULTIMATE REPAIR.

foto: Publicitātes foto

Jauna, patentēta tehnoloģija ULTIMATE REPAIR

"Uzņēmumā Wella mēs detalizēti pārzinām matus, to struktūru un matu bojājumus. Mūsu zināšanas sasniedz jaunas virsotnes, ieviešot Wella Professionals ULTIMATE REPAIR!”
— Max Morini (Makss Morīni), Uzņēmuma Wella Company viceprezidents pētniecības un attīstības jomā, Wella Professionals

Stāsts par zinātni:

Sākotnējā iedvesma - ādas kopšana. Āda pati spēj atjaunoties no bojājumiem divējādi: no iekšpuses, veidojot jaunas šūnas un veidojot aizsargbarjeru ādas virspusē. Matiem nepiemīt šāda atjaunošanās funkcija. Tāpēc mūsu zinātnieku izaicinājums bija atkārtot ādas atjaunojošās spējas, - kā rezultātā tika veiksmīgi izveidota ULTIMATE REPAIR līnija matiem. 

Inovācija radās, apvienojot divas ādas kopšanas sastāvdaļas: alfa hidroksi skābi (AHA) un Omega-9. Kopā šo sastāvdaļu kombinācija spēj atjaunot visus matu tipus un tekstūras no iekšpuses un ārpuses. 

ULTIMATE REPAIR = matu iekšējās un ārējās struktūras kopšana un atjaunošana.

foto: Publicitātes foto

Organiska skābe, pietiekami maza, lai iekļūtu matu šķiedras dziļākajā līmenī. Ūdeņraža saišu atjaunošana korteksā, stipram matu kodolam.

Bioloģiski identisks lipīds matu šķiedras virspuses atjaunošanai. Virsmas pārklāšana un kutikulas aizpildīšana, lai atjaunotu matu aizsargbarjeru.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo (Šampūns matu atjaunošanai)

Wella Professionals Ultimate Repair Conditioner (Kondicionieris matu atjaunošanai)

Wella Professionals Ultimate Repair Miracle Hair Rescue (Izsmidzināms līdzeklis matu atjaunošanai 90 sekundēs)

Wella Professionals Ultimate Repair Protective Leave – In (Neskalojams serums matu atjaunošanai un aizsardzībai)

foto: Publicitātes foto

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv