Modes burziņš "Andele mandele" šoreiz notiks vislielākajā no Ķīpsalas hallēm
"Andele mandele" norisinās četras reizes gadā un ik reizes pulcē tūkstošiem apmeklētāju.
2014. gada 8. septembris, 10:49

Modes burziņš "Andele mandele" šoreiz notiks vislielākajā no Ķīpsalas hallēm

Jauns.lv

Izstāžu centrā "Ķīpsala" sestdien, 13.septembrī, norisināsies dāmu garderobju izpārdošanas pasākums "Andele mandele Grand", pulcējot ap 1000 dalībnieču, informēja pasākuma organizatore Līva Jaunozola.

Pasākumā, kā ierasts, būs izveidota arī atsevišķa "Andele mandele Kids" zona, kur aptuveni 150 māmiņas tirgos drēbes bērniem vecumā līdz 12 gadiem.

Šoreiz "Andele mandele Grand" norisināsies lielākajā no divām Ķīpsalas hallēm, kas ir uz pusi plašāka par koka halli, kur pasākums noticis iepriekšējās reizes.

"Noīrējot pašu lielāko no pieejamajām hallēm, tāpat vēl ir izveidojusies situācija, ka daļa dalību pieteikušo tirgotāju ir palikuši "aiz strīpas", un tas nozīmē, ka šī pasākuma popularitāte un aktualitāte aug ar katru reizi," norāda Jaunozola.

Tematiskā "flower power" hipiju modes andele

Kalnciema kvartālā notika iepirkšanās pasākums "Andele mandele", kas veltīts hipiju modes tematikai.

gallery icon

Pasākums Ķīpsalā norisināsies no plkst.11 līdz 17. Līdz plkst.15 ieeja pasākumā maksās divus eiro, pēc tam - bez maksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja būs brīva.

"Andele mandele" norisinās četras reizes gadā un ik reizes pulcē tūkstošiem apmeklētāju. Pirmais "Grand" pasākums notika 2012.gada septembrī, kad tajā piedalījās aptuveni 500 dalībnieces, kas izpārdod savus drēbju skapjus.

Pasākumus "Andele mandele" organizē SIA "Mudia", kas dibināta 2013.gadā ar pamatkapitālu 5000 eiro. 2013.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedzis 49 581 eiro un gūta peļņa 19 718 eiro apmērā, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums pieder Jaunozolai.