foto: Evija Trifanova/LETA
"Pasažieru vilciens” segs pieturvietā cietušās sirmgalves izdevumus
8. martā divas pasažieres guvušas traumas, izkāpjot Lielvārdes vilciena pieturvietā, kurā nebija izkāpšanas perona.
Bizness un ekonomika
2024. gada 11. marts, 19:12

"Pasažieru vilciens” segs pieturvietā cietušās sirmgalves izdevumus

Jauns.lv

"Pasažieru vilciens" publiski uzņēmies atbildību par kaitējumu, kas nodarīts divām sievietēm, kuras Lielvārdē guva savainojumus, izkāpjot pieturvietā, kurā nav perona.

Jau ziņots, ka 8. martā aptuveni 70 gadu veca pasažiere Lielvārdes stacijā guva galvas traumas, mēģinot izkāpt no Daugavpils virziena pasažieru vilciena, jo tā pēdējie vagoni bija apstājušies vietā bez perona jeb pasažieru platformas.

PV vēsta, ka uzņēmums ir apzinājis divas notikumā cietušās sievietes un nolēmis segt viņu medicīnas izdevumus.

“Esam sazinājušies ar abām pasažierēm un segsim rehabilitācijas izdevumus,” informēja "Vivi" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītājs Edgars Butāns.

Viņš norādīja, ka “posmā “Lielvārde - Skrīveri” patlaban tiek veikti remontdarbi, kuru dēļ, iespējams, nav bijusi pareizi izvietota apstāšanās zīme”. Butāns norādījis, ka viņš lūdzis VAS “Latvijas dzelzceļš” Dzelzceļa inspekcijai par notikušo veikt pārbaudi.

“Ja kāds pasažieris nonāk līdzīgā situācijā – vilciens apstājies, bet izkāpšana nav droša, lūdzam vērsties pie konduktora vai izmantot stopkrānu, ieradīsies konduktors un sazināsies ar mašīnistu, un norādīs uz drošu rīcību,” norādīja Butāns.