foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Marija Bērziņa un Mārcis Maņjakovs ielūdz uz Māmiņdienas koncertu tiešraidē
Marija Bērziņa un Mārcis Maņjakovs
Mūzika
2020. gada 7. maijs, 16:50

Marija Bērziņa un Mārcis Maņjakovs ielūdz uz Māmiņdienas koncertu tiešraidē

Jauns.lv

Aktieri Marija Bērziņa un Mārcis Maņjakovs ielūdz uz Māmiņdienas koncertu tiešraidē "Ziedi māmiņai".

Koncerts plānots 10. maijā pulksten 18. Tajā skatītājiem būs iespēja tiešraidē tikties ar abiem lieliskajiem māksliniekiem, komunicēt ar viņiem un dalīties ar savām emocijām. Koncerts iecerēts kā kopābūšanas brīdis svētku dienā visiem tiešsaistē. Skanēs skaistākās dziesmas no abu mākslinieku repertuāra, kā arī pārdomas un vēlējumi.

Ideja par koncertu radusies pēc nesenās Nacionālā teātra izrādes “Māsa Kerija” translācijas. Bija redzams, ka tieši Mārča un Marijas atveidotie tēli un dziedājums izpelnījās vislielāko skatītāju atzinību un ievērību.

“Man šķiet, ka būt mammai šajā ārkārtas laikā ir varonība," saka Marija Bērziņa. "Domāju, ka liela daļa mammu šajā laikā ir sagurušas, jo ir taču tik grūti atrast kādu brīdi sev. Mēs ar Mārci vēlamies iepriecināt mammas ar kādu jauku muzikālu pārsteigumu un sagādāt viņām kādu atelpas brīdi un pateikt viņām Paldies.”

“Skaistāk, kā rakstījis Leons Briedis, nevar pateikt: "Neļaujiet nosirmot mātēm, pasaulē šajā, nekad. Sargājiet viņas ar saviem skatiem saulainiem." Siltu Mātes dienu!" tā visas māmiņas sveikt vēlas Mārcis Maņjakovs.