foto: Instagram / georginagio
Džordžīna Rodrigesa parāda mīlīgu fotogrāfiju ar visiem Ronaldu bērniem. Bet kur ir Krištianu?
Spāņu modele Džordžīna Rodrigesa ar visiem pieciem mīļotā vīrieša portuģāļu futbolista Krištianu Ronaldu bērniem.
Slavenības
2024. gada 11. aprīlis, 06:48

Džordžīna Rodrigesa parāda mīlīgu fotogrāfiju ar visiem Ronaldu bērniem. Bet kur ir Krištianu?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

30 gadus vecā spāņu modele Džordžīna Rodrigesa parādījusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar visiem Krištianu Ronaldu bērniem. Ar ģimeniskajiem attēliem portugāļu futbolista mīļotā sieviete padalījusies "Instagram", kur viņai ir vairāk nekā 58 miljoni sekotāju.

Džordžīna Rodrigesa savā ierakstā publiskojusi virkni fotogrāfiju. Pirmajā attēlā divu sportista bioloģisko bērnu mamma iepozējusi melnā kleitā pie okeāna. Otrajā viņa redzama kopā ar visiem pieciem Krištianu bērniem. Fotogrāfijā pa kreisi ir sportista pirmdzimtais bērns Krištianu Ronaldu juniors, kura nākšana pasaulē joprojām tiek glabāta stingrā noslēpumā, jo futbolists neatklāj dēla mātes personību. Džordžīnai līdzās ir viņas meitas Alana Martina un mazā Bella Esmeralda (kuras dvīņubrālītis nomira dzemdībās), kā arī dvīņi Mateo un Eva, kurus pasaulē laidusi surogātmāte.

Ronaldu pats nav redzams nevienā no Džordžīnas publiskotajām fotogrāfijām. Modele ar slaveno sportistu satiekas kopš 2016. gada. Viņa audzina divus kopīgus bērnus un trīs futbolista mantiniekus, kurus pasaulē laidušas citas sievietes.

Ronaldu kuplā ģimene šobrīd par pastāvīgām mājām sauc Saūda Arābiju, kur visi pārcēlās pēc tam, kad sportists parakstīja līgumu ar futbola klubu “Al Nassr”. Lielāko daļu laika ģimene uzturas šajā zemē, bet laiku pa laikam ar privāto lidmašīnu mēro ceļu uz Eiropu un dodas brīvdienu braucienos pie okeāna.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Viens no pasaules visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu un Argentīnā dzimusī spāņu modele Džordžīna Rodrigesa ir kopā ilgus gadus, taču oficiāla laulība vēl nav noslēgta, tomēr attiecību līgums ir sen ir parakstīts. Kā vēsta “Mundo Deportivo”, līgums tika noslēgts jau pēc Džordžīnas pirmās grūtniecības. Saskaņā ar avota teikto līgumā ir izklāstīti pāra kopīgās nākotnes pamati, kā arī aizsargāta titulētā futbolista manta, kas šobrīd tiek lēsta pusmiljarda ASV dolāru vērtībā.

Spāņu medija paustā informācija liecina, ja pāris nolems šķirties, tad Džordžīna Rodrigesa iegūs viņu ģimenes māju Spānijā. Turklāt spāņu modele saņems maksājumus 100 000 eiro apmērā līdz mūža galam.