Pasaules vicečempiona Andreja Rastorgujeva sagaidīšana lidostā "Rīga"

19. februāra vakarā Rīgas lidostā kvēlākie sporta fani sagaidījuši mājās mūsu pasaules vicečempionu Andreju Rastorgujevu un lielisku čempionātu aizvadījušo Latvijas ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 16. aprīlis, 07:58

Pašmāju biatlona zvaigzne Andrejs Rastorgujevs apņēmis sievu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis pašmāju labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs - viņš par sievu apņēmis savu mīļoto Nadeždu.

Kā soctīklos ar krāšņām un romantiskām bildēm atrāda Rastorgujeva jaunā sieva, apprecējies pāris eksotiskā vietā - Maldīvu salās.

“Viņa ir mana cerība, tieši viņa man dzīves vissmagākajā posmā deva stimulu atgriezties sportā,” tā par savu līgavu Nadeždu (viņas vārds tulkojumā no krievu valodas nozīmē cerība) pēc šogad izcīnītā vēsturiskā panākuma - iegūtas sudraba medaļas pasaules čempionātā - teica Andrejs Rastorgujevs.

Ar kinoloģi Nadeždu Gulbinsku Andrejs Rastorgujevs ir kopā jau gandrīz piecus gadus, arī tajā laika posmā, kad 2021. gadā par dopinga kontroļu noteikumu pārkāpumiem saņēma 18 mēnešu diskvalifikāciju, un biatlonists bija tuvu tam, lai mestu plinti krūmos un beigtu sportista karjeru. Taču tieši Nadežda Andreju izvilka no šīs bedres, sportists atklāja žurnālam "Kas Jauns".

Bet Nadežda žurnālam godīgi teica: kad viņi pirmo reizi satikās, viņa nav zinājusi, kas Andrejs Rastorgujevs tāds ir. “Es pat nezināju par tādu sporta veidu kā biatlons. Kad mēs pirmo reizi satikāmies, starp mums uzreiz parādījās kaut kāda dzirkstele. Protams, Andreja raksturs patiesībā nav vienkāršs, taču tieši tā dēļ viņš var sasniegt savus mērķus un šādus lielus rezultātus. Un esmu jau pieradusi, mums viss ir balstīts uz savstarpēju sapratni. Mēs jūtam viens otru ļoti labi, pat no attāluma, pa telefonu. Mēs vienmēr sazināmies, viņš vienmēr zvana pirms starta un vienmēr uzreiz pēc finiša. Mēs ļoti reti strīdamies, viņš mani lutina, ļoti mīl un daudz reižu ir teicis, ka esmu vienīgais cilvēks visā viņa dzīvē, ar kuru viņš var būt viņš pats. Bet man viņš ir vislabākais vīrietis pasaulē,” mīļoto raksturo Nadežda.

Portāls Jauns.lv sveic jauno pāri!