foto: Vida Press
Vai princese Ketrīna apmeklējusi brāļa dzimšanas dienu, neraugoties uz grūto vēža ārstēšanas periodu?
Velsas princese Ketrīna un viņas brālis Džeimss Midltons.
Slavenības
2024. gada 16. aprīlis, 18:55

Vai princese Ketrīna apmeklējusi brāļa dzimšanas dienu, neraugoties uz grūto vēža ārstēšanas periodu?

Jauns.lv

Velsas princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons šo pirmdien, 15. aprīlī, atzīmējis savu 37. dzimšanas dienu.

Džeimss Midltons 15. aprīlī nosvinējis 37. dzimšanas dienu, kas viņam ir pirmā, esot tēva godā. Džeimss un viņa sieva Alizē aizvadītajā gadā kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam – dēlam, kuram devuši vārdu Inigo. Atzīmējot šo īpašo dzimšanas dienu, Velsas princeses brālis “Instagram” padalījies ar mīlīgu fotogrāfiju, kurā viņš savā jubilejā iepozējis kopā ar dēlu. Nākamās Lielbritānijas karalienes brālis pie fotogrāfijas pierakstījis: “Saskaņotās beretēs, lai atzīmētu manu dzimšanas dienu.”

Džeimss Midltons savā ierakstā arī devis mājienu par to, ka māsa Keita, iespējams, apmeklējusi viņa jubilejas svinības, neraugoties uz grūto laiku, kad norit vēža ārstēšana. Viņš raksta, ka savā īpašajā dienā bijis “ģimenes ieskauts”, tādējādi mudinot domāt, ka arī Ketrīna bijusi klātesošo sveicēju skaitā. “Ģimenes, draugu un, protams, manu suņu ieskauts,” rakstīja Džeimss Midltons.

Džeimsa ieraksts sekojis divas dienas pēc tam, kad princese Ketrīna pārtrauca klusumu, sociālajos tīklos reaģējot uz “briesmīgajiem notikumiem” Sidnejā. Ketrīna un princis Viljams kopīgā paziņojumā rakstīja: “Mēs esam šokēti un apbēdināti par šodien notikušajiem briesmīgajiem notikumiem Sidnejā. Mēs domās esam ar visiem cietušajiem, to skaitā zaudēto tuviniekiem un varonīgajiem neatliekamās palīdzības darbiniekiem, kuri riskēja paši ar savu dzīvību, lai glābtu citus.”